onsdag 7 november 2012

Framtidsplaner

JAG VAKNADE 05:04 imorse. Okristligt tidigt, jag vet, men det var tji somna om. Så jag inväntade morgontidningen, som kom vid sexsnåret, och sen steg jag upp. Under de tidiga morgontimmarna har jag suttit och bladat bland mina överklagandepapper. Och funderat.

Hur låter det här, tycker ni:

När det väl kan bli tal om att arbetspröva skulle jag väldans, väldans gärna vilja göra det antingen hos FPA eller som pensionshandläggare hos Alan­dia-Bolagen. För båda sysslorna har jag ju faktiskt ett alldeles särskilt intresse och en viss fallenhet.

En alldeles utomordentlig idé tycker jag själv! Vad tycker ni..?

Vad som däremot är mindre utomordentligt är kosthållningen under så­dana pappersbemängda veckor som den innevarande, när Lilla A dessutom råkar vara fadersfixerad och det följaktligen är bara moi som ska utfodras. Billigt blir det ju förstås, men ärligt talat inte särskilt kul.

Ingen skulle förresten bli mindre förvånad än jag, om det av ovan nämn­da orsak plötsligt växer ut stjärtfjädrar på gumpen och sporrar på hälarna. Fast någon äggläggning blir inte aktuell. Den tiden är sedan länge förbi.

5 kommentarer:

 1. Njae, efter att ha ätit en enda gång av ovanstående så skulle inte jag vilja ha något mer. Jag gillar omväxling (min gubbe tycker det är konstigt att jag håller fast vid honom fortfarande faktiskt *fniss*).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, nog skulle jag gärna ta något annat mellan varven jag med, men det får gå så här också. Det är nog tur att du inte är lika ombytlig med karlar som med mat, för han verkar vara en pärla han där du häckar ihop med :o)

   Radera
 2. Ang arbetsprövningsplats. - Eeeeek.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vafalls?! Du inte tycka idé vara prima?? *med ögonbrynen så långt uppe i pannan av förvåning att de nuddar hårfästet*

   Hehe.

   Radera
 3. Passa dig bara! Efter cirka tre veckor kanske du tänker likadant som de gör. "Var glad" hälsar Chessie,"jag byter gärna matskål med dig, jag har också samma dag efter dag, nu dessutom i någon slags dietvariant eftersom det påstås att jag är för tjock!"

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!