torsdag 8 november 2012

”O Justitia, into thy hands I commend my life”

 

Finns det liv, finns det hopp.
Fast kanske inte i försäkringsdiktaturens Finland?

Det här är f.ö. mitt 1500:e inlägg.
Och igår hade ”60+ och singel” lånats ut 50 gånger på bibban.

6 kommentarer:

 1. 1500 inlägg? Undrar om jag ens fått ihop till 15 inlägg på min egen..

  Grattis till "50-stolpen" på bibban!

  Pipi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, dels har jag ju hållit på en stund längre än du och dels är jag ju en "pratkvarn" av guds nåde. Och sen har jag ju inte, som du, massor med familj runtom mig, som kan utsättas för mina litanior, så jag är liksom av praktiska orsaker hänvisad till att babbla via bloggen istället ;o)

   Tack för grattiset ♥

   Radera
 2. Wow- 1500!? GRATTIS - till både det och bibblans utlåning!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadu, jag vet väl inte om de där 1.500 är något man bör gratulera till eller om det snarare borde begråtas, men tack ändå, liksom för utlåningsgrattiset :o)

   Radera
 3. Ingen dålig utlåningsstatistik med tanke på hur mycket det finns att välja emellan på bibblan.Och ännu fler läser dina blogginlägg så fortsätt så!Vi ser fram emot december om tio år cirka när vi sitter där i Stockholm och ser dig ta emot priset.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaa! Jodu, det vore nåt, att få glida omkring [med sin vid det laget sannolika rollator efter en nyligen genomgången höftledsoperation] i Blå Hallen och frottera sig med högdjuren. Men att det skulle ske pga mitt litterära umgänge med tant Solveig låter inte så troligt, eller hur? Men visst är det kul, otroligt kul, att hennes bravader blir lästa av fler än de närmast sörjande! :oD

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!