onsdag 28 augusti 2013

Helledudane mig!

GULLELENA, SOM ALLDELES nyssens skickade mig prima plantor av rankspenat, har gjort det igen! Idag hade jag nöjet att få sprätta ett tacknämligen fönsterlöst kuvert med de mest bedårande små plantor av hasselört :o)


Nio-tio stycken miniatyrer fanns det i försändelsens lilla bukett, så små att jag hoppas att jag inte tappar bort dem i rabatten ... Tackar allra ödmjukast, Lena! Hoppas att jag en vacker dag får möjlighet att åter­gälda din vänlighet och generositet.

Ikväll håller jag mig fåordig. Efter tredje dagen i kamp med den gamla syrenhäcken är jag nu mer än slut. Lessen att jag just nu inte orkar med att titta in hos er andra och klämma till med några eleganta kom­mentarer. Men nu, nu tar jag definitivt kväll.

4 kommentarer:

 1. Sådan post är det roligt att få!
  Ja, trädgårdsarbete är ingen dans på rosor, det är rejält slit!
  Men man brukat känna sig lite lagom nöjd när man gjort ett gott dagsverke!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligare post än det här är det svårt att tänka sig :o) Särskilt som jag inte längre lämnar in någon Lottorad.

   Visst är det mellan varven en riktig fysisk pina att jobba med trädgården, men konstigt nog mår mina gnälliga leder bättre av att jag kör på. Det blir klart värre under vinterhalvåret, när merparten av dygnets vakna tid ägnas åt stillasittande. Detsamma gäller "sjögången" i skallen. Är jag i mer eller mindre kontinuerlig rörelse avklingar den ganska snabbt. Värst blir den om jag blir sittande framför tv:n eller datorn för länge.

   Radera
 2. Slit dem med hälsan, du slipper ju ta fram häcksax och flismaskin i vart fall.
  Och de bör vara garanterat snigelfritt också ;-)
  Allra vänligaste hälsningar Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaa! Det har du så rätt i. I det här fallet göre sig Konrad icke något besvär :o)

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!