onsdag 13 oktober 2010

HP rättar till det

JAG ÄLSKAR ATT få rätt och den här gången är inget undantag från den regeln.

40 långa dagar tog det, men till slut har Hewlett-Packard erkänt sitt misstag. Den externa dvd-enhet som enligt företagets produktdemo på nätet skulle ingå i köpet av lilla A:s dator har levererats – och som plåster på såren Microsoft Office Home & Student Edition.


Slutet gott, allting relativt gott. Jag är nöjd, lilla A är nöjd och huru­vida de är o-nöjda på HP rör mig inte i ryggen. Deras minst sagt usla hantering av ärendet har i alla fall givit mitt förtroende för dem en re­jäl törn, det slipper de inte ifrån. Vilken inställning lilla A, den egent­liga kunden, kommer att bära med sig för framtiden återstår ännu att se.

Finns det förresten något citronpris för konsumenter..? I så fall ligger jag nog riktigt bra till för en nominering ;o)

12 kommentarer:

 1. Grattis till att ÄNTLIGEN ha fått hem den vara som utlovades i texten!

  Starkt jobbat. Många hade aldrig orkat kämpa för sin rätt.

  Och i sanningens namn så är det rent ut sagt SKIT när man ska behöva göra det!
  Fyyyyyyyy för HP.
  (Och jag tänker inte skriva att dom var "duktiga" som rättade till sitt misstag, för det borde aldrig begåtts i begynnelsen!Så de så!!)

  Kram på´re!

  (Fin virkning runt plåtburkarna förresten! Jag har sparat och skurat ur vanliga konservburkar som jag dekorerar med mina scrapgrejer för, precis som du skriver: pennor, stickor, bestick mm. RECYKLE!! Haha...)

  SvaraRadera
 2. "citronpris"? Annacarin

  SvaraRadera
 3. Ja, en riktigt eftertraktad trofé, vet du: att bli utsedd till årets suraste kund ;o)

  SvaraRadera
 4. YES! Jag visste det! Du skulle vinna!
  Och jag tror inte att du skulle vunnit något citron-pris - jag tror, att dom faktiskt gillar någon, som står på sig!
  Bra gjort i alla fall! Och hälsa lilla A och gratulera, mest till en sådan mamma som du...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 5. Haha, tack! I dotras ögon är jag i alla fall ingen citron, det är då säkert, snarare en riktigt söt och fin apelsin. Och i med denna vetskap ger jag högaktningsfullt katten i om gänget på HP för all framtid har stämplat mig som en tvättäkta fruitcake. ;o)

  SvaraRadera
 6. Taaadddadaa, underbart, det gäller att aldrig lägga sig platt när man vet att man har rätt. Det är så härligt att vara bitch ibland :)

  SvaraRadera
 7. "Ibland"..? Hos mig är det ett permanent tillstånd *flinar ondskefullt*

  SvaraRadera
 8. Grattis! Jag älskar också att få min vilja igenom när jag vet att jag HAR rätt! Igår slogs jag med en firma som levererat bränsle till oss. De sabbade 1500 liter av vårt traktorbränsle med en feltankning och tänkte inte ens ersätta det. Jag trampade på många kostymklädda gubbars tår, satt i telefon 3 timmar och till sist kröp en av dem till korset. Jag kammade luggen över hornen i pannan, stoppade knogjärnen i bakfickan och unnade mej en bakelse till kaffet! :D

  SvaraRadera
 9. Sååå ... *blinkar knipslugt* Du menar alltså att du är med och slåss om titeln Årets Bitch? För det är ju såna vi är, vi kvinnfolk, om vi har guts nog att säga ifrån. Karlfolk har visst något som kallas för pondus, har jag hört sägas. Ja, ja, män är från Mars och kvinnor från Venus osv. Eller hur det nu var. Grattis till bakelsen i alla fall! Varje anledning att unna sig en bakelse är en god anledning, så det var ju tur att bränslet blev feltankat ;o)

  SvaraRadera
 10. Klart man ska stå på sig när man har rätt. Och det har man ju, alltid :)!!
  Skönt att det löste sig!

  SvaraRadera
 11. Grattis!
  Jag är också en liten "stridis" och vet hur gött det känns när man får rätt.

  SvaraRadera
 12. Se där, ja! Kanske rentav en konkurrent om årets Citronpris..? ;o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!