måndag 8 november 2010

165

165 EURO*, SÅ mycket kostar det att plocka om tre låscylindrar och få tre nya nycklar. Så tack så jävla mycket, du som roat dig med att stjä­la min reservnyckel!

Hoppas du kommer att ha riktigt mycket glädje av den, nu när du än­då inte kommer att kunna använda den för att ta dig in i mitt hem.

Händelsen är polisanmäld.

* drygt 1.500 kronor

6 kommentarer:

 1. Usch, visst är det tråkigt med såna utgifter, där man inte ens får något nytt att glädja sig åt! Men det är väl skönt, att känna sig trygg igen?
  Ha det gott, kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Jo, visst är det skönt. Jag gillar inte att sova med en förskärare bredvid sängen ;o)

  Sen får vi se hur det går, men jag ska försöka få ut åtminstone en del av kostnaden på min hemförsäkringen. Det här är en stöld som vilken som helst, så jag tycker inte att det borde stöta på patrull. Men med mina senaste kontroverser med försäkringsbolag i färskt minne tar jag ingenting för givet i förväg ...

  SvaraRadera
 3. Jag blir inte förvånad om du får ut varenda euro på försäkringen, och dessutom slipper betala självrisken.
  Tala om hur det går. Jag hejar på dej din härliga "gnällkärring";-))

  SvaraRadera
 4. Ja, du vet ju hur det gamla ordspråket går: "Man måste vara om sig och kring sig om man ska få nå't i sig och på sig." Det gäller alltså att ligga i och inte rulla över på rygg och blotta strupen ;o) All påhejning uppskattas grymt, även sådan från "gamla surgubbar"!

  SvaraRadera
 5. Hejsan

  Ja fy vad jag blir arg på folk som inte kan låta andra saker vara i fred...det blir ju så kostsamt inte bara för den enskilde personen utan för oss alla i samhället.

  SvaraRadera
 6. Du, jag är inte bara arg, jag är blixtförbannad! Men har idag fått klartecken från mitt försäkringsbolag att de ersätter konstnaden för att plocka om låsen, så den ekonomiska smällen blev m.a.o. inte den jag befarade. Puh!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!