söndag 14 november 2010

Vi firar till fots


DAGEN BÖRJADE INTE så där jättetoppen, men efter några timmar fick meteorologernas dystra spådomar stryka på foten, för vädret slog om och bjöd på strålande sol efter frukost!

Vi tog tillfället i akt och krängde på oss ryggsäckarna för att söka upp en närbelägen levada för en liten promenad. Här demonstrerar vä­nin­nan P en av de lättare sträckorna.Utsikten gick inte av för hackor, och då hade vi ändå inte klättrat så himla högt. Nere vid stranden ser man vårt hotell (till höger om den tegelröda byggnaden).


När vi svettat oss hem blev det födelsedagslunch på balkongen. En överdådig historia, inte sant? Men den lokala korven var fantastiskt god :o)


Strax därefter dök den upp, födelsedagstårtan från hotellet, som mer resvana bekanta förvarnat om att jag kunde vänta mig. Om den inte ska ta sträckan till magen tur & retur får den vänta i kylen tills imor­gon. Man blir nämligen vansinnigt mätt på köttig korv, bröd och pal­miers (en sorts kakor).


Fast nu är det hög tid för siesta, för latmasken måste ju få sitt den också. Sen får vi se hur mycket mera femtioårsfirande det blir över­hu­vud­taget. Man blir rätt mör av frisk luft, sol och motion.

*gäääsp!*

4 kommentarer:

 1. Ett fyrfaldigt leve för dig.HURRA,HURRA,HURRA,HURRA.
  Men visst ska du unna dig annat än korv idag.Här har vi ätit farsdagskalkon hela helgen.kram

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen, med eller utan tårta!

  SvaraRadera
 3. Stickmamman:
  Tack, vännen! Jovars, vi har nog ätit annat än korv på balkongen. Precis för en sekund sedan knackade det på hotellrumsdörren och där utanför stod en servitör med två nyuppfunna madeiriñha. Väninnan P hade bara gått ner till receptionen "för att posta några vykort" ...

  Cici:
  Tackar, tackar! Med tanke på att vi var inställda på en dag med 80 % chans för regn och det blev strålande solsken så har detta varit den perfekta femtioårsdagen :oD

  SvaraRadera
 4. Det var en sjujäkla tårta! Nästan så man önskar man va me bara för den. Grattis i efterskott!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!