söndag 14 november 2010

Vi uppfinner drinkar

”SÄTT UPP DET på rummet!” är väl inget jag är direkt van vid att sä­ga, men här är det så det går till. Vi skulle slå på stort och ta en drink i hotellets utomhusbar på eftermiddagen. Jag hade ställt in mig på en caipirinha, men se det gick inte. Ingen lime, ingen rom.

Men pojken i baren var väldigt tillmötesgående, så vi uppfann en ma­deiransk variant. Istället för lime blev det citron och i brist på rom fick det bli madeiransk snaps. Smaken? jOoodÅ, hElT oKeEj ... :o)


Nu håller solen på att gå och dränka sig, vi ska vila en stund och låta madeirinhan sätta sig och sen blir det till att klä upp sig för middag på stan. P bjuder. I like turning 50! ;o)

7 kommentarer:

 1. Hej Nina, stort grattis på din stora dag.
  Hoppas du firar ordentligt nu.
  Monkan och C

  SvaraRadera
 2. Tackar, tackar! Vi är precis i startgroparna för att gå ut och äta. Väninnan bjuder ikväll :o) Ute är det c. 18 grader varmt, beckmörkt och så gott som stjärnklart. Nedanför balkongen spelar cikadorna och vågorna slår mot klipporna. Inte helt fel, om jag så säger ;o)

  SvaraRadera
 3. Grattis Nina!! Hoppas du haft (och har ännu!) en underbar dag! Personligen tycker jag fortfarande du är max 20 och sitter på trappan hos Tant och ylar så postiljonen lägger benen på ryggen och springer!

  SvaraRadera
 4. Tack, Pipi! Vi har just kommit hem efter middag på stan och jag kan garantera att jag inte är 20 längre - särskilt inte den delen av kroppen som man går på ;o)

  Roligt att du kom ihåg mig när din syster inte tycks göra det. Varma hälsningar från ett helt underbart ställe. Vinner jag på Lotto ska jag köpa en lägenhet här, det är säkert som amen i kyrkan!

  SvaraRadera
 5. Stort GRATTIS!
  Har varit borta i helgen men är nu hemma, och har läst ikapp om din semester! Så härligt ni verkar ha det!
  Ha det fortsatt skönt, kram, Monica

  SvaraRadera
 6. JAg är inte avundsjuk, jag är inte avundsjuk....jo det är jag!! Levadavandringar, solnedgång i riktning mot Afrika, vänliga människor, blommor. Jag unnar dig verkligen den här resan.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!