fredag 26 november 2010

Vi gungar hemåt

EFTER EN LÅÅÅNG flygresedag igår och en kortkort natt på Rest & Fly på Arlanda är vi äntligen till havs. Om lite drygt en timme har vi åländsk mark under fötterna igen. Najs!

Idag ska jag tillåta mig att bara landa i att vara tillbaka i vår kalla nord igen, imorgon återgår livet till sin vanliga lunk. Tack alla, som följt mig på min femtioårstripp!

Madeira är ett semestermål jag varmt rekommenderar och Madeira Regency Cliff är ett utmärkt hotell som verkligen lever upp till sina klassificeringsstjärnor. Mina åsikter om SAS har ni redan fått ta del av ;o)

4 kommentarer:

 1. Välkommen hem. Jag var orolig för att ni skulle bli sittande på någon tråkig flygplats pga vädret, men det verkar ha gått bra. Annacarin

  SvaraRadera
 2. Tack ska du ha, kära du :o) Och guuud så skööönt det är att vara hemma igen! Fast lite kyligt. Kallt ute (-8) och lite sammalunda inne (+15). Men det är full fyr i braskaminen och livsandarna återvänder så sakteliga.

  SvaraRadera
 3. Det är nog skönt att vara hemma efter den slutperssen ,trots en härlig resa.Hade skönt.

  SvaraRadera
 4. OM det är! Men jag fryser så jag skakar. Brrr ... vad jobbigt det kan vara för kroppen med en temperatursvängning på 30 grader över ett dygn ...

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!