lördag 4 december 2010

Band of Brothers

SURPRISE, SURPRISE! ÄVEN här på Åland har det snöat. Mycket. Igår var jag ut tre gånger och skuffade undan på gården och ryggen börjar säga ifrån. Inte bra. Inte bra alls, så här tidigt på snösäsongen.

Ändå är jag glad för att jag inte är en liten sparv, mes eller tita. Då har man inte mycket att sätta emot när Band of Brothers – Svarta Gänget – armbågar sig fram till fågelbord och talgbollar.


It’s a cruel world out there, my friends. Då är det bättre att hållas inom­hus och låta brasglöden värma en ond rygg och en frusen själ – och kanske rentav författa något tusental tecken eller så. Så får det bli, jag går inte ut idag!

4 kommentarer:

 1. Helt rätt - skriv på bara, längtar efter nästa kapitel...
  Kram och lycka till!
  Monica

  SvaraRadera
 2. Det är alltid skönt när man kan tända en brasa,jag har ju en kamin i stugan.Skulle haft en här hemma också,det sprakar å värmer så skönt.

  SvaraRadera
 3. Hej N, tyvärr har våra fåglar "försvunnit", vi som varit sååå snälla vid dem hela tiden.
  De fick nog chocken när snö och kyla kom.
  Tack för pdf-filen, oj så många vingar det finns. :)
  Idag kommer barnbarnen, det ska bli lussebak. Kul.
  Vi synes
  Monkan

  SvaraRadera
 4. Hej

  Ja det första jag kommer tänka på när jag ser det "Svarta gänget" är ju den välkända Hitchkock filmen "Fåglarna" ha ha.....men det är tuffa fåglar dom där svarta. När ett gäng kråkor kommer och invaderar här i parken, brukar jag studera dom. De har ett finurligt sätt att äta och finna lösningar på problem och så har dom faktiskt ett otroligt kul kroppsspråk.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!