torsdag 4 augusti 2011

När man får oväntat besök ...

... ÄR HELA HUSET ett katastrofområde och muffinssmeten har inte hunnit förflytta sig från skålen till formarna, än mindre till ugnen. Håret är allt som börjar på o- (tid hos frissan nästa vecka), man är svettig och klädd i lumpor och Janne Schaffer står av någon konstig anledning inte på terrassen och river av ett solo. Man har inte ens Gevalia hem­ma, bara Pirkkas billighetskaffe med ungefär lika mycket smak som ett långkokt kaffefilter från förra veckan.

Men vad gör det, när det är Monkan och C som ställer till med årets – nej, årtiondets – överraskning genom att plötsligt stå på ens trapp och knacka på? Här! På Åland!

Då får man ta mig som jag är och ta det som vi har det, och vet ni vad, de tror hoppas jag att de gör, för de är preciis så mysiga och härliga människor som jag föreställt mig :oD

Gud i London, det här var det roligaste som hänt på jag vet inte när... *fortfarande alldeles omtumlad* Och som om inte detta vore nog fick jag presenter också! En såå vacker sten målad av deras äldste och två vildpelargonsticklingar från Orangeri & Kunskapscentrum Carl von Linné, som de besökte vid sin tur till Möckelsnäs herrgård.JÄTTEVÄLKOMNA till Åland, käraste ”bloggsvägerskan” och C!!

5 kommentarer:

 1. Men så himla kul!
  Ibland kan det vara lite svårt som bloggare och inse att det är en riktig människa bakom texten och bilderna, en människa som är rörlig och inte sitter vid datorn hela tiden.
  Grattis till det överraskande besöket!

  SvaraRadera
 2. Tack för den fyndigaste kommentaren på länge. Jag behövde det gapflabbet idag. Annacarin

  SvaraRadera
 3. Cici:
  Och det bästa av allt: Monkan motsvarar till 100 % min bild av henne! Får väl bara hoppas att jag, i min tur, inte blev en fullständig besvikelse ...

  Annacarin:
  Väl bekomme! Because you're worth it ;o)

  SvaraRadera
 4. Stjärnkraft/Nina

  Det är kul med överaskningar och jag kan riktigt tänka mig din situation då mina föräldrar stod i dörren...hehe.
  Har faktiskt vetat om att de skulle till dig någon dag, men klart man inte avslöjar en hemlis.... :)

  De där stenarna målar brorsan faktiskt riktigt bra, inte konstigt man är stolt över sin bror..ibland....ja ok då....alltid..haha.

  Hälsningar J

  SvaraRadera
 5. Såå roligt! Ja, jag vet ju att ni är "bästis-blogg-kompisar", så jag förstår hur glad och överraskad du blev! Och det är säkert minst lika roligt för henne!
  Ser fram emot litet bilder?
  Helgkram, Monica

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!