måndag 24 oktober 2011

8 kommentarer:

 1. Hur är det? Jag anar en aning uppgivenhet ...

  Duu, Etsy ... jag var in och kollade men jag kan inte lämna feedback och jag har för mig att jag lämnade på alla grjeor. 100% positiv såklart :D

  SvaraRadera
 2. En dålig dag bara, om jag säger så. Mellan varven blir jag så fucking fed up på allt energisugande tjafs man ska måsta ha med myndigheter och sjukvården :o/ Såna dagar börjar jag faktiskt fundera på vilken vitsen egentligen är med något överhuvudtaget.

  Etsy: Eh ... konstigt. I min ände finns det nämligen ingen feedback noterad på beställning 2, dvs den rödlila pärlpluskan och det andra gröna armbandet. Får väl kolla med Etsys supportteam om de har råddat med något :oS

  SvaraRadera
 3. Tittade in igen. Jag ser inte heller några kommentarer från mig på de grejorna, mysko. Jag kan inte heller klicka någonstans för att lämna feedback nu. Jag har kollat överallt (tror jag).
  Jag har en sån där grå vemodsdag. Känner mig inte riktigt i form för nåt ...

  SvaraRadera
 4. Nå, strunt samma egentligen. Det är ändå så många som högaktningsfullt struntar i att ge feedback, så ett par mer eller mindre gör ingen skillnad i den stora konkursen ;o)

  Vi kan väl kompisdeppa lite..? Det är ju faktiskt roligare att vara deppig om man har sällskap :o)

  SvaraRadera
 5. Hoppas att det känns bättre nu!
  Ibland är det tungt, men det ljusnar alltid...
  Kramar från mig!

  SvaraRadera
 6. Precis när jag läste detta letade sig ett par solstrålar in genom fönstret :D
  Jag får inte ett jota gjort idag ... skönt ;D

  SvaraRadera
 7. Ingen rolig dag i dag ser jag, men det kommer en ny i morgon och vem vet vad den för mig sig. Är det inte den nyfikenheten som får oss att fortsätta kämpa på? Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Monica:
  Och precis när jag lyckats rota fram den bildliga ficklampan och åstadkommit åtminstone ledbelysning tar batterierna slut ... *suck!*

  Anki:
  Nog var det sol här också igår - och är det även idag - men det känns faktiskt som det kvittar. Dagsformen är följande: vad är det för vits med att solen går upp, den går ju ändå ner igen? (Ja, du fattar hur jag menar, va? Glaset är f.n. inte halvfullt, det finns bara en bottenskyla i det.)

  Cici:
  Det vete fan om jag numera är nyfiken på vad som väntar runt hörnet. När det gäller myndigheter och försäkringsbolag kan man i alla fall vara helt säker på att det inte är en trevlig överraskning. Det känns för jävligt att märka hur man själv förändras till det sämre. Jag har hela mitt liv varit en människa som vaknat på morgonen och med tillförsikt sett fram mot den nya dagen. Sån är jag inte mera.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!