söndag 23 oktober 2011

Groddningsläget


JAPP, DE GROR som de ska, baljväxterna jag började grodda i tors­dags. Mungbönorna, som väntat, klart snabbare än ärtorna. Faktum är att jag hittat en påse med krassefrön i gömmorna också, så jag får väl sätta igång en sån odling med :o)

***

Min Intuos har sannerligen givit mitt kreativa jag en efterlängtad ny­tändning! Baksidan är att jag blir helt blind och döv för allt annat och försvinner in i en annan dimension. Lilla A börjar bli ganska frustrerad över att jämt och samt inte få andra svar än ”Mm ...” eller ”Uh-huh ...” när hon pratar med mig ;o)

Just nu lurar jag t.ex. på om jag skulle ta och rita ihop lite personliga och ovanliga julklappsetiketter till försäljning i min ena Etsybutik, Finn­Fair. Såna där som man laddar hem i form av en pdf-fil för att själv kunna printa huur många som helst på sin egen skrivare. Vad tror ni, kan det va’ nå’t..?

4 kommentarer:

 1. Det händer saker i groddarnas värld, helt klart.

  Julklappsetiketter är väl en bra idé, men då hoppas jag att du kommer att göra sådanan med svensk text också. Jag skulle aldrig sätta på en etikett med engelsk text på barnbarnens julklapper.

  SvaraRadera
 2. Vad kuliga grejor det blir av det du gör.

  SvaraRadera
 3. För min del måste det vara gott om plats att skriva på etiketterna, för jag skriver rim på alla julklappar!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Klart sum tusan att du ska göra kuliga juliga etiketter!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!