onsdag 26 oktober 2011

Kategori: felköp

SYMPTOMATISKT FÖR TIDER när jag känner mig låg är att mina till­hörigheter utsätts för en mycket kritisk granskning. Herregud, så myck­et grejor man samlar på sig ... Så mycket onödiga grejor – och bland dem en del som redan från början var fel-fel-fel. Som till exempel det­ta kakfat i två våningar:


Vad i herrans namn fick mig nånsin att fynda detta?! Krusiduller är inget för mig och rosor hör hemma på gården och inte i min inredning. Fatet må vara hur sött som helst, men det hör inte hemma i ”Rucklet”. Nu ska det bort! Idag blir det annonser i lokaltidningarnas pryltorg.

Dagen började lite kymigt ...Men nu har det faktiskt klarnat upp redan och det artar sig till en vack­er dag. Jag jobbar på att humöret och livslusten ska röra sig i samma riktning.

11 kommentarer:

 1. Hej

  Ville bara önska en bra dag i höstrusket. Bara så där helt appropå. ;)

  SvaraRadera
 2. Och då passar jag på att önska dig detsamma. Bara så där helt appropå :o)

  SvaraRadera
 3. Tänkte väl att det där inte var din stil. Inte min heller, men det kan vara jättefint hos någon annan.
  När jag nyss stod och putsade ett av köksfönstren, ett fönster som vovven har haft tillgång till och det var mycket nosavtryck på, kunde jag se hur dimman i en farlig fart kom rullande in. Lite fascinerande faktiskt, så i detta nu förvandlades den vackra förmiddagen till en dimmig, men vacker, sådan.

  Ska ta hunden och kameran ut i skogen nu.

  SvaraRadera
 4. Jag tror att du för många år sedan fick fatet som gåva av en bokklubb, jag har en likadan som ligger och skräpar. Men nu kom jag på en idé! Vi sprayar den med färg som finns att köpa på burk billigt på Jem & fix. Vad tror du om det?
  Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Cici:
  Här var det rena Lützendimman imorse. Med lite tur får du säkert med dig en hel massa fina dimbilder hem från promenaden! Vi får väl se vad som dyker upp på bloggen?

  Nu blir det en tallrik havregrynsgröt med smöröga och sen ska även jag ta mig ut i friska luften. En rejäl promenad kanske skingrar mörkret i mitt inre.

  Annika:
  Om det ändå vore så väl att jag fått det påprackat på mig, men kan du förstå, jag har helt frivilligt köpt det ... *suckar och himlar med ögonen* Det var nån gång när jag så hemskt gärna ville vara en romantisk och shabby chic person, men det var dömt att misslyckas redan från början.

  Får jag det inte sålt är sprejmålningsidén inte dum alls! Då kan jag måla det i rött, orange eller gult, som passar i mitt "eldiga", orenoverade kök! :oD

  SvaraRadera
 6. Vem har inte skåpen fulla med onödiga och felköpta prylar?
  Man skulle kanske rensa ut och ställa till med loppis...
  Ingen dum idé!
  Kramar och lycka till med försäljningen!
  Monica

  SvaraRadera
 7. Det var ingen dum ide att ändra färg på det.Som hon i Äntligen hemma ofta gör.Här är dimman tjock ser inte ens till grannarna.

  SvaraRadera
 8. Hej Nina. Gå in på SvD.se och läs om Facebook och Twitter!!!! Annacarin

  SvaraRadera
 9. Monica:
  Nej minsann, en loppis är ingen dum idé alls! Skulle ni inte kunna gå ihop några grannar om saken, så att det blir lite mer grunkor? Och så upp med lappar i butiken och på andra lämpliga ställen i bygden :o)

  Stickmamman:
  Jo, det var ett utmärkt förslag av Annika. Så blir det, om jag inte får fatet sålt i sitt nuvarande skick.

  Annacarin:
  Tack för tipset - har varit dit och läst. Det är väl bara att med ännu mer emfas och lite högre röst upprepa sig: "Facebook? Nej tack!"

  SvaraRadera
 10. Har länge känt att jag istället för mycket och smått vill ha enstaka och stort i huset. Väntar nu på min beställda matta 2X3 meter som gör att jag kan ta bort(minst) två småmattor.Och förmodligen ligger en stor matta stilla när hunden gör sina hysteriska race efter sin freesbe när vi ska gå ut.Bort med allt onödigt är min paroll.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 11. Hahaha ... jadu Nina. Eller kanske nejdu ... det fatet är inte din stil va'? Inte heller min, men jag har också ett. Fick en hel kaffeservis av mammis när jag fyllde 30 (för mååååånga år sen) och då ingick ett tocket däringa tvåvåningsfat ... Det står bra i skåpet tillsammans med de övriga servisdelarna. Kaffekopparna tas fram vid högtidliga tillfällen för de är riktigt snygga, men ack så opraktiska. Tacka vet jag muggar ... Nåja, jag fick ju i alla fall sålt en del skåputfyllnad på loppisen i lördags och det kändes bra :D

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!