onsdag 7 december 2011

Minnesanteckning

 

Jag behöver påminna mig själv om det här
rätt ofta nuförtiden :o/

3 kommentarer:

 1. Det kanske beror på hur gnället framförs. Om, jag säger om, du gnäller så gör du det i regel på ett underhållande sätt och sätter ofta fingret på viktiga punkter.

  Jag hörde på tv i går att du inte var ensam om att inte delta i balen. Men jag antar att du inte höll dig hemma föra att du inte vill se bögar dansa med varandra.

  Hoppas att din rygg börjar kännas bättre så att du kan ut och röra på dig igen, för promenader är nog trots allt det bästa för ömma ryggar. Man ska naturligtvis vara varmt klädd nerifrån och upp. Eller tvärtom.
  Ha en bra dag hur som helst!

  SvaraRadera
 2. Åjo, nog är jag numera bra gnällig här på bloggen! Det har en tendens att bli på det viset, när man inte har någon IRL att häva ur sig på. Men jag ska göra vad jag kan för att lägga band på mig.

  Det ryggonda håller i sig, men jag har gjort mitt bästa för att promenera det bättre. Det har inte funkat alls. Tvärtom. Jag ger det en dag till, sen måste jag börja göra något åt saken, dvs prata med läkare. Igen :o/ Ack, ja ... *suckar avgrundsdjupt och himlar med ögonen*

  SvaraRadera
 3. Nej, det är nog rätt, gnällspikar gillar man inte. Dig, däremot gillar man ju. Det som du beskriver är ju av karaktären saklig information för läsaren. Gruset som hopar sig i dojorna gör ju ibland så det är näst intill ogörligt att hålla styrfart. Upp med svansen,fram med pennan, skriv en Haiku. Tror pelargonior och toscapaj väntar runt hörnet!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!