lördag 10 december 2011

Lördagsvisdom

NEDGRÄVD BLAND LAGAR och förordningar. Värk i ländryggen ... värk i svanskotan ... värk i munnen. Livet är faktiskt mest bara sk*t just nu :o(

I såna lägen är det bra med ordspråk:Och tänka sig, med ens känns det genast mycket bättre.

Hello Finlex, here I come again! :o)

6 kommentarer:

 1. Usch då. Låter inget vidare med all din värk. Hoppas du kryar på den snarast!

  Har själv en ynklig Fanny i sängen med andra rejäla migränanfallet på bara två veckor. Sägs ju att det finns 50% risk att ärva det om nåndera föräldern har det. Vi hade båda migrän i tonåren så blir det månne 100% då? Nej skämt åsido. Jag lider med henne. Hon är den som jämt råkar ut. Mjölkallergi som barn, blindtarmsinflammation i somras, går det förkylning, magsjuka.. ja hon snappar upp det bums. Och så migrän till nu då.

  Istället bakar jag en kaka, suckar över den bortregnade snön och sätter mej och skriver julkorten.

  SvaraRadera
 2. Det är bra, på dom bara!

  Jag sitter och ömkar mig lite här hemma. Ont mest överallt, känner mig nästan lite febrig. Allt detbara för att jag föll raklång bakåt med en hiskelig smäll i rygg och huvud. Jäkla traktorer som skottar snö genom att köra med skopan nere, det blir glashalt!

  SvaraRadera
 3. Pipi:
  Nå jo, den här värken är faktiskt inte så vidare värst uppbygglig för ens humör, det måste jag faktiskt säga. Men det tappades mängder med blod igår, så nu får vi se om den senaste shamanen i raden lyckas snoka sig fram till något.

  Stackars Fannyflickan! Migrän i så unga år måste vara ett litet h-vete :o( Men kanske en bit av mammas goda bak kan jaga attacken på flykten? Hoppas kan man ju alltid, inte sant?

  Cici:
  Jodu, det är inte utan att jag börjar känna mig lite som en luggsliten, giktbruten engelsk blodhund med den stora, blöta nosen tätt tryckt mot marken (läs: lagboken). Det är döötråkigt göra, men sjutton vad man lär sig mycket på kuppen! Snart är jag fullfjädrad jur.kand, tamigtusan ;o)

  Den där vurpan låter inte bra! Inte bra alls, faktiskt. Se för tusan till att du tar dig till en doktor om du börjar känna dig illamående eller få ovanlig huvudvärk! Dunkade du bakhuvudet helt handlöst i backen är det ju inte helt omöjligt att du ådragit dig en hjärnskakning.

  SvaraRadera
 4. Nu har vi fått snö så det räcker.Har du nått varmt att lägga ryggen på.

  SvaraRadera
 5. Här är det t.v. ingen snö, men väta som fryser på om nätterna = isgator på dagarna. Nu du, nu skulle jag vilja ha promenadbandet jag också!

  Jag har min gamla vetevärmare att ligga på, men den är lite för tjock för att det ska vara bekvämt. Men så hittade jag flera kilo vetekorn i skafferiet, som jag köpt nån gång just för att sy egna värmare! En bit linnetyg har jag också, som jag fyndat på nån rea. Nu handlar det bara om att ta sig för att sätta sig vid symaskinen och få till en något fyrkantigare, och framför allt plattare, liten "vetevärmarmadrass". Kanhända får jag det gjort under dagen.

  SvaraRadera
 6. Känns som om vi har sällat oss till de gamla östersjövrakens stora skara. Men det finns ljuspunkter. I går lyssnade jag till talen av de tre starka kvinnor som fick Nobels fredspris. Vilka tjejer!!!
  Kram kram
  Kerstin

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!