onsdag 8 februari 2012

Principer

JAG HAR ÄNDA från början hos Lilla A inskärpt vikten av att aldrig – säger aldrig – äta eller dricka något som någon okänd bjuder på. Inte ens om flaskan/förpackningen ser ut att vara aldrig så obruten och ofarlig.

Så kom igen nu, vem är det som lämnat asken med mintchoklad vid vår ytterdörr – och när?? Eftersom principer är till för att följas åker den faktiskt i soptunnan om leverantören tänker förbli anonym :o/

End of discussion.

7 kommentarer:

 1. Ojdå! Men du kanske har någon snäll granne som inte har dator och inte läser det här. Ligger det inte någon ivägblåst lapp någonstans? Men det är klart att du inte ska äta om det inte känns bra. Släng asken!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 2. Synd är det ju att slänga, men jag kan ju för tusan inte predika en sak för att sen göra precis tvärtemot själv! Principer, liksom regler, är avsedda att efterföljas, och då kan jag av pedagogiska skäl inte säga "nej" för att lika fort ändra det till "ja".

  Fast mintchoklad är gott, så lite surt är det :o/
  Mycket surt, förresten :o(

  SvaraRadera
 3. Du kan ju lägga undan den ett tag för avsändaren kommer nog fram med tiden.Det är ju synd att slänga den,den är ju för god för det.

  SvaraRadera
 4. Jag tror att det är bra att du är misstänksam, för idioter finns det överallt som ställer till jäkelskap. Annacarin

  SvaraRadera
 5. Tänkte just skriva det som stickmamman skrev. Choklad klarar sig länge i ett skåp. Bara det inte ligger så att man ser det varje gång man öppnar skåpet.

  SvaraRadera
 6. Ja, det gör du rätt i - spara den - givaren dyker säkert upp!
  Kram, Monica

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!