söndag 5 februari 2012

Herrbesök!

FÅ SAKER KAN tina upp mina frusna livsandar som ett oförutsett herr­besök. Efter en riktigt lång och givande promenad i gårdagseftermid­da­gens strålande vinterväder sprudlade jag (jaja, en liiten överdrift här då) av så mycket överloppsenergi att jag efteråt kom mig för att baka en laddning frallor till fikat!


Ännu ljumma från ugnen, med ett tjockt lager smör och några rediga skivor ost, och nedsköljda med en balja starkt kaffe – mm ... så gott!

Men den gode herrn, han fick vara nöjd med att se men inte röra. Nå­gon måtta med hur man skämmer bort dem får det faktiskt vara!


Sen fick han faktiskt vackert hålla sig på mattan under natten också. För vackra ögon eller ej, lätt slipper man inte ner mellan mina la­kan. Fast jag erkänner villigt att det är mäkta svårt att motstå den blicken.

En pelargon klippte jag förresten ner redan igår fast det kanske är lite tidigt: doktor Westerlunds hälsoblomma. Den har i någon månad stått och sett trist och hängig ut, så det får bära eller brista.

4 kommentarer:

 1. Först fattade jag ingenting. Hur ska det där sluta om han bara får titta på när du fikar och smäller i dig!Aha, sedan förstod jag. Det var du och dr Westerlund och en liten vovve.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 2. En bedårande herre måste jag säga! Svårt att motstå dom ögonen...
  Jaha, man kan börja klippa i pelargonerna nu? Jag har en ful en, som står bakom en gardin...
  Då kan man kanske snart också börja plantera om sina krukväxter inne... hmmm!
  Fast ute är det fortfarande kallt! Strålande sol igår men grått och mulet idag.
  Ha en fin söndag, Nina!
  Kram från Monica

  SvaraRadera
 3. Vad du frestar med dom goa bullarna,jag håller mig fortfarande från kolhydrater.Faktiskt ganska duktig på det.

  SvaraRadera
 4. Kerstin:
  Ja, fy, visst är jag lurig av mig? ;o)

  Monica:
  Gurra har, som alla cockerspaniels, en helt ljuvlig blick och ser en mest hela tiden rätt in i ögonen. Knäpptyst är han också! T.v. har jag inte hört så mycket som ett gnäll eller pip från den mannen, än mindre något högljutt skall.

  Egentligen är det nog lite tidigt att börja kapa på pelargonerna, men som dr. Westerlund såg ut ... De andra får vänta en månad till - om de överlever så länge :o/

  Stickmamman:
  Duktiga du!! Visst går det att vara så gott som utan kolhydrater bara man vänjer sig vid det. Kämpa på, det mår din diabetes bra av!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!