söndag 4 mars 2012

Prestationer

MIN GRAFFITIMÅLNING MED garn artar sig! Självaste sjalen är fär­dig, så nu är det dags att ta sig an kanten. Svart ska den bli, men jag kan inte bestämma mig för med vilken teknik jag ska göra den. Och i det här skedet vet jag inte om jag ska knyta en frans runt diagonal­sidor­na eller inte, som jag planerade från början.

Måtten, före kant och frans, är c. 142 x 65 cm.


Trots att det var superväder igår blev det som tidigare nämnt bak av matbröd. Jag är ju en stor vän av lång- och kalljäsning, men den här gången gick det lite överstyr. De färdigt utbakade frallorna fick en jäs­tid på drygt fem timmar, vilket var väl mycket. Höjden på slutresultatet blev mer som hamburgerbröd, men konsistensen och smaken är det inget som helst fel på!


Och dammsuget är det också, ba’ så ni vet! Nu borde jag egentligen sätta mig och försöka läsa HFD-beslut på finska (stöön!) och den fin­ländska förvaltningslagen, men solen skiner idag också, så jag väljer faktiskt en promenad framom mer juridiskt mumbo-jumbo. Eller ska jag kanske åka och hälsa på herr K? Nåja, vi får väl se vad det blir.

Imorgon är det måndag igen och jag har telefontid med Långe Dok­torn, min endokrinolog, och för ovanlighetens skull är jag liite nervös för det samtalet. Men ännu är det söndag, så ha en skön sån, hörni!

6 kommentarer:

 1. Det är så trevligt med förstående och humana doktorer. Var det han som var så snygg också? Det gör ju i så fall inte saken sämre. Ha en trevlig söndag, Nina!

  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 2. Långe Doktorn är den snygge och Snälle Doktorn den med mer empati. Fast han är lite söt han också. Faktiskt.

  SvaraRadera
 3. Chalen ser jättefin ut som den är.
  Solen lyser här också idag är ute på isen.

  SvaraRadera
 4. Hej Nina, jag håller med stickmamman att chalen är fin som den är. Men det är ju inte heller fel med lite tofsar, ganska glest, ja jag menar tofsar inte fransar.
  Men du vet nog bäst hur det ska vara, din smak är ju kanonbra.
  Nu önskar vi dig lycka till med din nya kompis. Just nu i dagarna är det precis ett år sedan C lade ciggisarna på hyllan, det har gott förvånansvärt bra. Okej lite humörssvängningar finnes men det får man stå ut med för en god saks skull.
  Monkan

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg sjal! Den måste vara skön att ha om sig en kulen kväll!
  Men såna är det väl slut med nu, hoppas vi!
  Lycka till hos doktorn i morgon!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 6. Hej

  Tuff grafittimålning med garnet. Hade grafittin i stan sett ut så hade det inte gjort något.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!