lördag 10 mars 2012

Finns det något värre?


JAG HAR HÅLLIT på med att fästa alla tvåmiljonersexhundrafyrtiosju­tusenniohundratrettiotvå trådar på baksidan av den trekantiga graffi­tisjalen. Asså, finns det något tråkigare..? Jag designar mer än gärna nya hantverksprodukter, men ack, så skönt det skulle vara om nån an­nan tog på sig trådfästning, pressning och hopsömnad!

Igår var det fredag och det innebär dansträning vid Ålands musikinsti­tut för Lilla A. Det innebär ocks att hon måste rusa hemifrån redan halv fem på eftermiddagen – och ha fått middag i magen före det. Of­ta har jag god planering och kan ställa fram rester från dagen före. Så icke igår. Det fick bli mannagrynsgröt.

15+ är hon och leker fortfarande med maten ;o)


Förresten noterar jag idag att bloggen inte haft ett enda offentligt be­sök från mina vänner på 91.223.107.35 (FPA) efter den 1 mars. De dag­liga, ofta flertaliga, visiterna har av någon anledning fått ett tvärt slut. Men ... samtidigt har antalet loggar från proxyservern i St. Pe­ters­burg ökat i motsvarande grad. En ren tillfällighet? Kanske det. Eller också inte.

5 kommentarer:

 1. Visst är det trist med lösa trådar! De gånger jag har stickat färdigt en tröja (vilket faktiskt hänt ett flertal gånger)tänker jag lyckligt: Nu är det bara monteringen kvar. Men vilket straffarbete det är!! Och du,han som jag delar säng med, snart 70 år, kan inte låta bli att skriva sitt namn med kaviartuben på smörgåsen "för det gjorde alltid min mamma"
  Trevlig lördag!
  Kerstin

  SvaraRadera
 2. Vad gulligt ett hjärta tänkt att du skulle se så klart.De där garnhögarna känner man igen,tänkte ett tag jag sparar de längsta trådarna om jag skulle göra en toffs av dom,men sen slängde jag dom efter ett tag.Nu blir det ut på havsisen,sooolen

  SvaraRadera
 3. Sy ihop och fästa trådar - bläh...
  Hmmm, jag skriver alltid ett M (som i Monica) på kaviarmackan... och jag är litet mer än 15+!
  Vilken koll du har på dina bloggbesökare!
  Ha en fortsatt trevlig helg, kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Kerstin:
  Straffarbete är ordet! Och varför - varför i himlens namn - kan jag inte lära mig att det är bättre att fästa trådar under arbetets gång? Enda gången jag stenhårt hållit mig till den tumregeln var med den stora, virkade sexkantsfilten. Tur var väl det, annars hade jag nog blivit bindgalen på slutrakan ;o)

  Va' kul att höra att din livskamrat fortfarande har barnasinnet i behåll!! Mer sånt åt folket!

  Stickmamman:
  Tja, inte vet jag om det var meningen att jag skulle se jordgubbssylthjärtat, men lite gulligt var det hur som helst :o)

  Att spara avklippta tåtar för tofstillverkning har jag aldrig tänkt på. Aj, aj ... det får jag inte börja med nu heller!

  Monica:
  Vad är det med er svenskar och en tub Kalles..? Det tycks vara vanligare än jag trott att man släpper loss kreatören i sig när man lagar en kaviarmacka :o)

  En viss koll på vem som besöker min blogg har jag faktiskt, men i första hand på de mer eller mindre oönskade besökarna. Tro för all del inte att jag håller ögonen på precis vartenda ip-nummer! Det skulle inte ens vara möjligt, med tanke på de c. 3.000 besök jag nuförtiden har varje månad.

  Inatt har det snöat, igen :o/ Men solen skiner så det smälter säkert under dagen :oD Snödropparna pluppar upp ur gräsmattan i snabbare och snabbare takt, småfåglarna inspekterar mina holkar och all is är borta från gården. Nog är våren på väg alltid!

  SvaraRadera
 5. Jag är 43 och leker också fortfarande med maten! :D

  H. Pipi

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!