torsdag 12 juli 2012

Den tiden på året

 

Ord känns liksom överflödiga.
Jag låter mig förstummas av all skönhet.

***

Cici, Inger, Susie, Monica, Aina, Anki, Mia och Monkan har post på väg. Pipis försändelse avgår idag, men från Agneta väntar jag på en be­kräf­telse av att reservationen omvandlas till ett köp.

Ni som ännu inte beställt ett eget ex av min bok kan läsa HÄR om den­samma och om hur det går till :o) Sa jag förresten att det bara finns 27 ex kvar..?

12 kommentarer:

 1. Åh, så spännande! Undras om det kommer fram före helgen...
  Ha det gott, kram från mig, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med tanke på hur trög postgången mellan Åland och Sverige (och vice versa) brukar vara ska du nog inte ha för stora förhoppningar. Låt mig gissa på tisdag, kanske rentav onsdag, inkommande vecka.

   Radera
 2. Va trevligt då ska jag läsa ut boken jag håller på med så jag kan börja på den direkt.Den sista rosen är det en gammeldags ros?Den är så lik den som min farmor hade vid gaveln som jag inte lyckats få någon planta av.Den doftade väldigt gott minns jag å var så där dubbel.Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gallicarosen 'Aimable Amie' är såvitt jag vet en rätt gammal sort. Tidigt 1800-tal kanske..? Den doftar mycket, speciellt på kvällarna, och är väldigt speciell med sitt MYCKET kompakta växtsätt.

   Hoppas du får dig ett par goda skratt av boken trots att du ju läst den redan medan den blev till.

   Radera
 3. Åh vad roligt!!Ser verkligen fram emot den och grattis till att halva upplagan är slut!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jotack, det känns ju skönt att veta att jag inte blir med en stor trave böcker på hyllan :o)

   Hur det står till med postgången till Österrike vågar jag inte uttala mig om, men jag är nog rädd för att du får räkna med uppåt en veckas leveranstid :o/

   Radera
 4. Grattis till den stora efterfrågan på din bok. Vad blir det nu då? Bokmässan i Göteborg kanske. Och du, har du ett rosarium hemma hos dig? Vilka härliga rosor!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, "stor" är väl kanske att ta i lite och tant Solveig har verkligen inget att hämta vid någon bokmässa. Därtill är kärringen för banal. "Förströelselitteratur" är vad jag skulle vilja klassa henne som.

   Och du, den som ändå hade ett rosarium ... *suckar* Men t.v. får jag nöja mig med det fåtal klätter- och buskrosor jag lyckats behålla i livet.

   Radera
 5. Kul... då har jag något att se fram emot när jag kommer hem från vår Norgetur :)
  Härliga rosor hos dig!
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevlig resa, och jag hoppas att du inte blir alltför besviken när du väl får sätta tänderna i tant Solveig! ;o)

   Radera
 6. Boken ramlade in idag! Tack så mycket! Satte mej genast vid kaffebordet och skulle läsa varpå min snusförnuftiga dotter på nästan fem år säger med preciiis samma tonfall som sin mor: -Mat och böcker hör inte ihop!!

  :/

  Så jag la den åt sidan och nu väntar den på att jag ska ha förstånd att gå och lägga mej. Kan inte somna innan jag läst en smula. Ikväll ska det bli roligt! :D

  Pipi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Ja, där har du ett kännbart kvitto på att du ger dina telningar en god uppfostran! :oD

   Du är ju inte precis 60+ själv, långt ifrån, så det ska bli kul att höra vad en "ungdom" tycker! Och nervöst :o/

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!