måndag 31 december 2012

Gott slut!

Halv åtta hos mig:


Ett riktigt, riktigt gott nytt år
önskar vi i ”Rucklet” alla vänner och bekanta,
såväl nära som fjärran!

Och nu vidtar kökskommenderingen.

18 kommentarer:

 1. Jag hittade hit väldigt sent på året, men kommer att kika in mer flitigt nästa år. Menyn ser god ut. Gott nytt år!

  SvaraRadera
 2. "Bättre sent än aldrig", sa alltid min gamla svenskalärare när man kom för sent till hennes lektioner ;o) Hur som haver, så är du välkommen och välkommen tillbaka!

  Ett riktigt gott nytt år på dig, du med!!

  SvaraRadera
 3. Tack för att du orkat dela med dej av året som gått. Jag hoppas innerligen att nästa år har mycket glädje i beredskap åt dej! Kram o Gott Nytt År!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och TACK för att du, och alla andra, finns och orkar ta del av det allmänna eländet!

   Nu ångar vi på 2013, både du och jag!

   Radera
 4. Svar
  1. Av hela mitt ♥ önskar jag dig detsamma!

   Radera
 5. Gott slut och ett gott nytt år önskar vi dig Nina.
  Din meny ser väldigt god ut.
  Vi ska fira hos äldste sonen i kväll. Det var meningen att yngste med A skulle vara med, men det ser inte ut som om det går.
  Du får ett meil senare om det.
  Ha nu en riktigt skön och trevlig kväll.
  Många varma kramar ifrån oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Av organisatoriska skäl svarar jag inte förrän nu, nyårsdagen, så det får bli med ett rungande: GOD FORTSÄTTNING!!

   Hoppas att orsaken till att junior & Co inte firade in det nya året i ert sällskap inte är av en obehaglig sort. Det skulle ju sannerligen inte vara ett bra sätt att starta det nya året :o/

   Dagen efter-kram tillbaka!

   Radera
 6. Åh, mums, det låter gott!
  Ett riktigt Gott Nytt År till er i "Rucklet" från oss i Tjernhus!
  Nyårskram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med facit i hand, dagen efter, ger jag mig själv en 7:a. Det hade kunnat vara snäppet mer pepparrot i förrätten, jag hade slarvläst "bruksanvisningen" på burken med gelatinpulver, så den ljusa halvan av pannacottan blev lite väl stabbig, och så glömde jag förstås, som vanligt, att värma tallrikarna innan jag la upp huvudrätten ... *suck!* Men köttet var i alla fall mört och gott :o)

   Nyårsdagskram i retur!

   Radera
 7. Önskar dig en trevlig nyårsafton och ett riktigt Gott Nytt År!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och tyvärr kommer mitt svar försenat, så jag får tacka i efterskott och önska dig en riktigt god fortsättning på det pinfärska 2013!

   Radera
 8. Wow vilken meny! Det kan inte bli annat än succé!
  Gott Nytt År till dig och lilla A och jag hoppas att du kommande år inte behöver ha så mycket korrespondens med allehanda myndigheter utan får ägna din tid åt roligare saker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Succé blev det nu inte. Inte ens "med beröm godkänt". Men med egenskattningen 7 av 10 är jag helt nöjd, med tanke på hur risig stresstolerans jag har och hur jäsikens svårt det är att inte tappa tråden när jag måste ha flera bollar i luften samtidigt - eller grytor kokande, som i det här fallet ;o)

   Jag hoppas innerligen att din önskan om avtagande korrespondens ska slå in. Men det vet vi ju, vi luttrade kvinns, hur sällan ens önskningar går i uppfyllelse :o/

   Radera
 9. Är det någon jag önskar ett gott nytt år så är det dej Nina! Hoppas du ska ha mera medvind i dina segel under 2013!

  Din meny såg delikat ut. Här vankas det inget annat festligt än (ännu) en låda julchoklad. Om nu någon ens orkar se åt den. Lite bastu först nu och sen ska vi skjuta några små raketer för minstingens skull. De äldre fröknarna är hos pappskallen. ;P

  Må så gott! Kram Pipi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Medvind..? Bah, sånt är för amatörer! Har jag seglat på kryss i styv kuling i 52 år lär det inte bli gynnsammare vindar de återstående sjömilen jag har kvar att tillryggalägga förrän jag blir akterseglad en gång för alla. En fortsatt hård seglats finns det ju dessutom ett flertal pappersdrakar som darrar av iver att få pusta och frusta mig till ;o)

   Jag hoppas att era raketer var både små och få. Som f.d. hundägare i många, många år har jag inte mycket till övers för detta traditionsbundna nyårspangande. Varför inte istället skicka upp såna där tjusiga papperslyktor över nejden nedanom om huset nästa nyår..? Dem kan man ju följa med blicken hur länge som helst, så priset per upplevelseminut blir dessutom peanuts jfrt med en stjärnsmäll ;o)

   Ha det bäst själv(a)!!

   Radera
 10. Vilken härlig meny! Det är till att fira av det gamla året riktigt ordentligt!!
  Här åt jag turkiska kräftor och gubben min Biff Rydberg och sen blev det en 1/2 flaska skumpa vid tolvsnåret. Fast då var man så trött att inte ens den gick åt! *fniss*
  Men det var lugnt för övrigt, absolut inga fyrverkerier - sånt skräp har vi aldrig pysslat med!
  GOTT NYTT ÅR
  Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du, men läs mitt svar till Monica här ovan, så förstår du att "härligheten" inte blev riktigt den väntade ;o) Kräftor och Biff Rydberg låter minst lika gott!

   Och nån skumpa flödade inte i "Rucklet" den här nyårsaftonen. Med en bilförare och tre minderåriga runt bordet förutom undertecknad själv kändes det lite överkurs att ens tänka tanken på att införskaffa sånt. Jag blandade istället en "cocktail" på 2/3 tranbärsnektar + resten Vichy och det bubblade schyst det med :o)

   God fortsättning på sig, öfrun!

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!