onsdag 13 februari 2013

Fullspikat schema

 

TWO DOWN, NINETEEN to go, så nu sticker jag strax iväg på en liten morgoncocktail. Noterar att jag missade att det igår var fastlagstisdag, eller fettisdag som man säger i Sverige. Attans! Men det ska väl gå bra att klämma en bulle i efterskott..?

Igår fick jag förresten en riktigt glad överraskning i form av ett tele­fon­samtal från en för mig okänd läsare, som slog en sig­nal bara för att berätta att hon tycker att boken min är jättekul. Å, så glad jag blir! Och himlars, vad jag skulle vilja få tillbaka ork och tid för att sätta igång med uppföljaren ...

&#@!§$ fästingar!

Men framför allt:

&#@!§$¤&!£%}$&¤ Pensions-Alandia, som ödelagt hela min och Lilla A:s tillvaro!!

8 kommentarer:

 1. Ja du, inte är det kul med borrelia inte! Min gubbe hade en fästing på sig för två år sen som det blev en liten ring runt.Han drog iväg direkt till VC och där började den manlige sjukskötaren snacka om att det var nog inget, utan att han skulle komma tillbaka om ringen blev större!? Men Rolle gav sig inte, så han fick träffa en läkare - till slut - och han sa direkt att det inte såg bra ut och satte in antibiotika.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir lika häpen varje gång jag får höra om omständigheter som Rolles, i en värld där det årligen skrivs kilometervis med medicinsk, vetenskaplig text om borreliabakteriernas våldsamma konsekvenser för den som smittats och där snabb behandling uteblir! Tur att Rolle är av samma ull som jag, så att han fick den antibiotika han definitivt skulle ha!

   Radera
 2. Hoppas att det är ett chema som ger effekt,tur att du bor nära.Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodu, med en sån här infusionsplan är det väldigt tacknämligt att det är kort promenadavstånd till sjukhuset. I det allmänna eländet måste åtminstone detta ses som väldigt positivt :o) Vilken effekten kommer att bli får tiden utvisa. Enligt infektionsläkaren i Åbo kan det ta många månader innan den saken går att avgöra med säkerhet.

   Radera
 3. Här osar det både smått och stort! Jag hoppas att du inom en snar framtid kan se tillbaka på den här tiden som en jobbig tid som gick över och att skrivarorken då kommer åter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vet du, så många svordomar som jag uttalat (eller nedtecknat) de senaste fyra åren har jag inte lyckats skrapa ihop under hela mitt tidigare liv. Vore jag lagd åt det religiösa hållet skulle jag för länge sedan ha bränt min entrébiljett till paradiset, det är då så sant som det är sagt.

   Men nu har jag som bekant en kraftig slagsida åt det sekulära hållet, så jag fortsätter glatt med &#@!§$, eftersom det genererar en konstig form av energi som driver mig framåt ;o)

   Radera
 4. Hej

  Uj uj, fått borelia? Aj då.......håller tummarna för att det blir ok med dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nåja, fått och fått. Haft, skulle jag vilja säga istället, och ända sedan 2005. Det tog "bara" sju år för mig att få korrekt diagnos, och den fick jag först i augusti ifjol, då det på min egen begäran togs ett borreliaprov, mitt livs första.

   Då, äntligen, uppnådde jag mitt mål, som varit att bli kvitt den felaktiga depressionsdiagnos jag fått dras med i åratal. Nu, ett drygt halvår senare, får jag dessutom till och med adekvat behandling till slut. Oerhört mycket för sent, eftersom borreliosen utvecklats till en s.k. neuroborrelios, och risken är hög att jag aldrig blir kvitt ett flertal av mina symptom.

   Så, som sagt, &#@!§$ fästingar!

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!