torsdag 14 februari 2013

TILL INGEN NÄMND, men heller ingen glömd!

5 kommentarer:

 1. Tackar, tackar! Hoppas även Du får en underbar dag med massor av rosor och röda gelehjärtan.
  Kram på Dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du gamle skämtare där! En rejäl dos i.v. antibiotika och ett besök vid Ålands förvaltningsdomstol* är det enda dagen bjuder på, förutom möjligtvis den där fastlagsbullen jag glömde i förrgår ... och igår igen.

   *) Jag ska överklaga parkeringsboten jag fick härförleden. Du vet, är man vid det här laget överklagarproffs så är man, hehe! Och alla helst som 3 § Ålands egen landskapslag (1971:15) om parkeringsbot säger vad den säger om parkeringsböter, då finns det all anledning att inte bara bita ihop, le tappert och betala!

   Radera
 2. Kanke går bra med gelehjärtan i förvaltningsdomstolen. Här har jag inga rosor inom synhåll men fick några små chokladhjärtan till kaffet vilket är ett 100-procentigt framsteg sedan förra året (hahaha).
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då leder du dessutom ligan med 100 %, för här återfinns ingen sorts hjärtslag idag, utom mina egna bakom bröstbenet. Vackert så!

   Radera
 3. Inte ett hjärta i sikte här heller. Det har aldrig riktigt hör till vår repertoar så jag kommer inte på det i tid, dvs när jag är i närheten av en affär.
  Men jag skickar mycket gärna en symbolisk till dig.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!