fredag 12 juli 2013

Fläskiga högsommarbuketter i all ära ...

... MEN VISST ÄR det himlars så vackert med det riktigt, riktigt enkla också? En bukett med frökapslar i olika storlekar från utblommad vall­mo är sannerligen ögonfröjd:


Fläskig kan man däremot säga att besöksloggen från igår är! Så här går det när någon fejsbookar ett inlägg man gjort, som har ett visst internationellt intresse.


Vem som gillade mitt inlägg och föranledde denna anstormning av be­sökare från när och fjärran har jag inte en aning om, men kul är det ändå och samtidigt första gången något jag bloggat fått +1 på Google ock­så.

Ne quid nimis, men jag erkänner villigt att det är kul att få lite upp­märk­sam­het ibland. Men rusningen är över lika fort som den började. Allt återgår till det normala.

6 kommentarer:

 1. Snygg vallmobukett! Om man vill spara frön för att så nästa år, kan man då göra så där som du, eller måste dom torka oplockade? Undrar en som inte har så gröna fingrar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog ett säkrare kort att låta dem bli lite "vissnare" på rot i rabatten först. Min erfarenhet säger mig nämligen, att fröna mår bra av att mogna till sig under rätta förhållanden.

   Radera
 2. Mycket vacker bukett - även om jag egentligen inte gillar den där naturnära gråbruna tristessen! *fniss* Jag hade nog föredragit torkade färgglada vallmonblommor!!

  SvaraRadera
 3. Nånå, så särskilt brun är den ju inte, vallmobuketten! Grön skulle jag vilja påstå, och grafiskt enkel till formen. Fast brun blir den nog med tiden, men då åker den ut :o)

  Skulle det gå att torka blommande vallmo så att den behåller färg och form skulle det bli urtjusigt. Men när det nu inte låter sig göras får man ta vad man får :oD

  SvaraRadera
 4. Du får gärna skicka mig vallmofrön från dina vallmon dom är så fina den korta stund de blommar.
  Ha en fortsatt skön sommar här uppe är det småkallt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skickade jag inte en laddning åt dig ifjol?! Eller kom brevet aldrig fram??

   Om jag bara lyckas hålla det i minnet ska jag spara nya åt dig :o)

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!