tisdag 15 april 2014

”Rucklets” gårdsloppis

SJÄLV ÄR JAG inte med på Facebook, men nu är i alla fall ”Rucklets” gårdsloppis det :o) HÄR är länken.

Nu ska jag ta lite bilder av vad som finns upplockat till salu och på tors­dag kväll kl. 18:00-20:00 drar vi igång. Men innan dess är jag ombedd att imorgon f.m. infinna mig för att informera sossarnas lagtingsgrupp om mina upptäckter runt den lagstridiga hanteringen av det allmänna bostadsbidraget. Och i någon lucka borde jag hinna baka matbröd ock­så.

Scheisse, vad det kan köra ihop sig ibland ...

4 kommentarer:

 1. Man vad kul...här är det en lugnet före stormen vecka just nu men sen är det inte en lugn minut till typ midsommar. Det börjar torsdag kväll med gäster på middag. Men då ska jag hålla tummarna för din försäljning men hur ska det gå med vinglaset då?
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Håll du dig till vinglaset. Om tanken fladdrar förbi mitt i middagsbestyren räcker det gott att du är med mig i tanken en stund ;o)

   Så "pensionatsrörelsen" sätter igång allaredan? Jag fattar inte hur du orkar, kvinna ...

   Radera
 2. Det var inte lite, du har samlat ihop till din gårdsförsäljning!
  Lycka till!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hu, ja! Det är rent obegripligt hur mycket grejor jag med stor precision lyckats stuva in i skåp, lådor och på redan fulla hyllplan ... En förpackning med över 400 st små prisetiketter är slut, nästa påbörjad. Som sagt: obegriplig. Var har allt fått plats?!

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!