torsdag 17 april 2014

Påsk på er!

SISÅDÄRJA, SÅ VAR premiären av ”Rucklets” gårdsloppis avklarad. Puh ... vilket himla jobb, hörni! Men ojojoj, så mycket grejor jag hittat både högt och lågt. Saker som jag glömt att jag har. Saker som jag nå­gon gång klassat som bra-att-ha. Saker som jag definitivt inte be­höver.

Det dök faktiskt upp fler än jag väntat mig. Men hej, alla ålänningar som besöker min blogg! Ni som är på Facebook får med förtjusning gilla Gårdsloppis i Rucklet, så ännu fler hittar hit nästa gång! Det är näm­ligen där jag hojtar till när jag öppnar dörren nästa gång.

Men nu är jag helt slut, för morgonen började tidigt med fastande blod­prov igen. Ett labbesök som visade sig vara helt bortkastat, ef­ter­som jag under förmiddagen fick veta att de sjabblat och glömt att pro­vet skulle frysas per omgående. *Suck!* Och ett nytt kan jag inte få taget förrän på tisdag. Fastande igen då, förstås :o/

Så nu ska jag faktiskt varva ned med att påskpyssla lite. Jag har se­dan länge några urblåsta, omålade ankägg som ska få upphäng­nings­krokar och komma upp i köksfönstret. Något i stil med vad jag gjorde för några år sedan. Och till det tänker jag bannemej ta ett litet glas rom!

Imorgon ska jag laga pashka och mjöd till valborgsmässafton. Glad påsk på er, allesammans!

5 kommentarer:

 1. Kul att din loppis går bra! Hoppas att du visar dina påskägg när de är färdiga?
  Glad Påsk önskar jag dig också!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra och bra, men det kom i alla fall lite människor och åtminstone lagret av pärlor reducerades glädjande mycket!

   Påskäggen är inte så mycket att visa, ska du veta. De är helt odekorerade och m.a.o. naturella, för den här påsken känner jag mig av någon anledning inte det minsta färgglad. Men nog kan jag lägga upp en bild ändå :o)

   Radera
 2. Glad påsk från häxan med följe här i obygden! ;)

  Pipi

  SvaraRadera
 3. Spännande att få se dina påskägg i nästa inlägg!?
  Här har det varit en hektisk kväll, både firat 53-årsdagen sen jag träffade Rolle + att jag varit fram och tillbaka till Blåkulla. Så nu ska jag nog försöka ta mig till sängen.....
  GLAd PÅSK
  Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aj, som tusan! Blåkulla!! Det var så mycket igår att jag, ärkehäxa numero uno, totalt glömde bort att tanka min Nimbus 2000 och ge mig iväg! Tur att du fick till det i år ;o)

   Grattis till både dig och Rolle, hördu! 53 år tillsammans är inga dåliga grejor, så det har ni väl firat lite?

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!