måndag 8 februari 2010

Vilken värdelös blogg jag har

HÄR FINNES INGET nytt att dela med sig av. Dagen har gått i hantverkandets tecken och väskan av hexagoner börjar närma sig slutskedet. Ja, egentligen skulle jag ha fått den färdig redan idag, men trots att jag drunknar i material i alla upptänkliga former hittade jag ingenting i mina lådor som skulle fungera som axelrem.

Ikväll har jag på skoj börjat på en mormorsruta i jätteformat. Tappar jag sugen får det bli en kudde och orkar jag virka på och göra fler blir det kanske en pläd. Tiden får utvisa.

Just idag befinner jag mig i en bloggsvacka. När jag glider runt och kikar på andras och läser alla komiska och/eller djupsinniga texter känns det som mitt eget bloggande är fullständigt menings­löst. Jag orkar inte vara rolig hela tiden och jag orkar inte tänka stora tankar alla dagar. Fan vet om jag får till såna över­huvud­taget. Någonsin.

Det händer ju för fanken aldrig något roligt numera. Vill jag bli bjuden på fest får jag lov att ordna den själv och inte har jag varit på t.ex. något trevligt bröllop heller på gud vet när. Faktum är att det är separationer som står som spön i backen i bekantskapskretsen nuförtiden.

Och på krogen har man inget att göra mera i min ålder. Jag gillar inte dansband och vill inte bli anvisad till ”gubbhyllan” när jag fortfarande gillar att ”rocka röven av mig” till Jump med Van Halen ... Enda gångerna jag tycks hamna i några sociala sammanhang nuförtiden är på begravning. Ytterst upplyftande.

*avgrundsdjup suck*

Dessutom håller jag på att bli förkyld eller nåt sånt. Musklerna ömmar och huvudet värker. Idag är det faktiskt en riktig B-dag. The bottom is nådd, eller vad man nu brukar säga. Fan, vad jag är trött på att vara singel, mer eller mindre pank och nästan femtio ...

Där ute är det SVART och mitt humör är jävligt GRÅTT, men mormorsrutan blir i alla fall färgglad. Och det är väl så som livet är? Att man får vara nöjd med det lilla.

*rycker på axlarna och loggar ut*

5 kommentarer:

 1. Det som är så fantastiskt med att blogga, tycker jag, är att jag kan skriva hur mycket jag vill - eller hur lite jag vill. Och OM jag vill. Och om VAD jag vill.

  Kravlöst och befriat.

  Och att jämföra sig med andra är livsfarligt, både med blogginnehåll och besökare och allt vad det nu är man kan jämföra.

  Nä - skriv när du har lust och tycker det är roligt, det är då det blir som bäst :o)

  Och vill du skriva tråkigheter istället för roligheter, så läser vi det också ;o)

  Det är din blogg jue, du bestämmer :D

  SvaraRadera
 2. Gulle dej, koolingen! Du kan få vem som helst på gott humör, du :o) Eller åtminstone på lite bättre.

  Det var ingen bra dag igår. Kanske är det ingen förkylning utan en femtioårskris som drabbat mig..?

  *kallsvettas icke-klimakteriellt vid tanken*

  Jag får allt ta och röja lite till bland mina färgglada garnnystan idag, för det brukar ha en själsbefrämjande inverkan!

  *ler terapeut-ligt*

  Hur som helst, tack för din peppiga kommentar. Den var som en skvätt vatten i bloggtorkan :o)

  SvaraRadera
 3. En blogg tycker jag ska vara precis som din är. Lite rolig, lite allvarlig, lite det ena och det andra. Precis som livet är. Fortsätt skriva du. JAG gillar din blogg. Basta!

  SvaraRadera
 4. Hupp, här trädde visst det tunga artilleriet i tjänst *ler knipslugt*. Jo, nog lär jag väl fortsätta blogga, men det kanske kommer att få slagsida åt "what is the fucking meaning of this bloody rotten thing called life" framöver.

  Det är bara att inse fakta: jag är nog i en femtioårsgupp. Hade ingen vid trettio, ej heller vid fyrtio, så det är väl dags, antar jag.

  SvaraRadera
 5. Ålder..?? Vad är det..?? Nån klok man har sagt att kvinnan är som vinet, hon blir bättre med åren ;o)
  Och hellre leva lycklig i en-samhet än att leva olycklig i två-samhet. Och än sen då, om du inte orkar skriva nån dag? Vem har sagt att man måste vara rolig ALLA dagar?? Ha ha, lovar dej att alla bloggare brottas med samma problem. Dom ligger under täcket och vill inte stiga upp för dom har inget att leverera.. Så kör på i den takt du orkar å har lust. Men se till att dricka vinbärssaft, varm sådan, å ät vitlök så att snorsjukan inte får sitt grepp om dej!
  Kramiz Kicki

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!