onsdag 24 mars 2010

"Lik" i garderoben

MEDAN JAG ROTADE i lådorna i min sekretär efter någonting helt annat snubblade jag mitt i allt på några grejor jag sparat efter min mamma. De här extremtypiska brillorna från 1950-talet till exempel:


Med originalfodralet kvar och allt!


Och sen hade jag heeelt glömt bort det här halsbandet, som jag egentligen gillar skarpt. Precis rätt lila nyanser för mig. Bör omedelbart tas i bruk! (Det har hänt att jag klär mig i något annat än islandsolle och jeans.)


Men tänk att jag totalglömt att jag har de här sakerna i mina låddor. Får det gå några år till kommer förmodligen allt jag äger att kännas som nytt.

*funderar*

Hm, då blir det liksom recycling utan att man behöver kånka bort grejorna hemifrån, eller hur?

*funderar lite till*

F-n, vad praktiskt! :oD

6 kommentarer:

 1. Stickmaamman.
  Har ochså kvar alla mina gamla glasögon,kul ibland att se hur dom såg ut.Blir kanske moderna igen.

  SvaraRadera
 2. Vad skoj! Jag är lite gramse på mig själv för att jag så systematiskt låtit mina avlagda bågar gå till u-hjälp. Det skulle faktiskt varit skitkul att se hur modet växlat sedan det första paret :oD

  SvaraRadera
 3. Jag tror inte alls att det är din mammas glasögon. Du köpte dom till dej själv i förra veckan *skitdyra* och nu är du osäker på om dom verkligen var helt rätt. Nu vill du bara testa på oss bloggarvänner.
  Vad jag tycker? De ser ut som något mitemellan svetsare- och simglasögon. Tar du på dej dom och går ut, skrämmer du slag på halva Åland;-))

  SvaraRadera
 4. Vilken himla tur att lilla mamma inte är med i de levandes skara längre. Hon skulle nog ha blivit lite stött i kanten i så fall. F.ö. var det när det begav sig kanske verkligt à la mode med brillor modell simglasögon?

  SvaraRadera
 5. Kul att du har dom kvar. Av märket Silluette ser jag...mina förra bågar var av det märket.

  SvaraRadera
 6. Jodu, det är ett märke som hängt med länge nu! En del företag lyckas bättre än andra (läs: mitt). Typ.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!