måndag 22 mars 2010

Tryck i garderoben

VISSA DAGAR, NÄR det bildligen känns som jag håller på att få spatt, brukar jag dra på mig den här t-shirten. Den är köpt från en finsk sajt som heter Mentalwear, vars slogan är ”Radical Shirts for Open-minded Thinking”. Länken går till deras engelskspråkiga sidor och öppnas i ett nytt fönster.

3 kommentarer:

 1. Tack för receptet på kakan - jag älskar bra och enkla recept! Så får det bli, jag ska baka. Det är en grå dag idag så det passar bra.
  Och tack för länken till T shirt affären. Vissa dagar, ja, jag tror jag förstår precis....jag har en så'n dag idag, jag. Jag vill inte. Inte nånting.
  Agneta sänder kramar

  SvaraRadera
 2. Kakan misslyckas aldrig (om man följer receptet) och har man någorlunda samma humor som jag är det värt åtminstone ett gott skratt att kika in hos Mentalwear ;o)

  Lycka till med baket!

  SvaraRadera
 3. Jag tackar! Ja brukar hålla mig strikt till bakrecept annars går det käpprakt åt skogen. När det gäller matlagning i övrigt följer jag aldrig recepten.....har nog något med jäsandet att göra.
  Ja, den affären skall jag granska mera ordentligt till kvällen, men jag tycker den du har bild på skulle passa mig förträffligt!
  Jag vill fortfarande ingenting idag.....ju!
  Agneta igen, kram, igen!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!