måndag 1 mars 2010

Virka, virka, virka ... ett litet hjärta

IGÅR KVÄLL DRABBADES jag plötsligt av mor­mors­rute­svacka (det har blivit något hundra­tal de senaste veckorna) och kände att jag måste göra något annat. Detta ”något” blev en nyckel­ring med ett virkat hjärta, deko­rerat med franska knutar i olika färger.


Det tog sin rundliga tid innan jag fick till en hjärt­form som jag var nöjd med, och typiskt nog kom jag på först efteråt att det säkert finns bra be­skriv­ningar på nätet. Och mycket riktigt – t.ex. hos stjernfall finns en be­skriv­ning i både ord och bild (brasklapp: ännu inte provad av mig). Jag kan inte fatta varför jag inte trålade nätet direkt ... :o(

Eftersom jag knåpat ihop någon amigurumi mellan var­ven vet jag att det är lite pilligt att virka så här smått. Men det är sam­tidigt väldigt kul! Nu vet jag inte om jag ska lägga ut nyckel­ringen till salu i min on-linebutik på Etsy eller spara den till ett fram­tida lotteri här på blog­gen. Vad tycker ni?

[tags: crochet, heart, key fob, key ring, cotton, Etsy]

7 kommentarer:

 1. Stickmamman
  Det är ju bara att göra fler,så kan du både sälja å ge boet,Jag monterar tröjan å skottar snö idag.

  SvaraRadera
 2. Sant :o) Ett till har det faktiskt blivit redan; jag måste ladda med något annat för att orka med fler mormorsrutor.

  SvaraRadera
 3. Lotteri lottera lotterallanlej :-)

  SvaraRadera
 4. Gud va fint, du är ju proffs för jösse namn. Lägger du ut till försäljning får du nog ligga i, det är säkert många som vill ha ett sådant gulligt hjärta.

  SvaraRadera
 5. Fru Venus:
  Det lutar ditåt, men kanske inte just det här i inlägget.

  Monkan:
  *blir generad* Ånä, imponerande är det minsann inte, men det är ju kul om du tror att det finns en marknad. Dessutom skulle det vara en välkommen omväxling till mitt evinnerliga vikande av pappersstjärnor (som jag ärligt talat börjar bli lite trött på).

  SvaraRadera
 6. Jättegulligt hjärta! Jag förstår att du behövde en liten paus från mormorsrutorna - man behöver göra nåt annat ibland vad det än gäller. :)

  SvaraRadera
 7. Japp, det behöver man. Just nu har jag tre olika väskor av hexagoner/mormorsrutor på gång + två kuddöverdrag som väntar på garnleverans. Därför var det riktigt avkopplande att göra något annat än "3 st, 1 lm" en stund :o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!