onsdag 14 juli 2010

Alla visar rosor

... SÅ ÄVEN JAG. Men jag måste, för att själv kunna backa filmen och dra mig till minnes hur underbara de är när de blommar. Bilderna är tagna i ”Rucklets” träd­gård med min Fuji FinePix F30.

'SCHNEEWITTCHEN'
12 juli 2010


'NEW DAWN'
13 juli 2010


'CHAPEAU DE NAPOLÉON'
12 juli 2010


'WRAMS GUNNARSTORP'
9 juli 2010


FLITIG SOM ... EN HUMLA
14 juli 2010


Du kan se alla bilder i större format om du klickar på dem.
Hej, Iwona! Varmt välkommen som följare!

11 kommentarer:

 1. "Schnööövit" och New Dawn är ju bara sååååå attans ljuvliga!!
  Ja, allihopa egentligen,
  men just nu fick dessa bli mina två favoriter här....(:

  Och vilka skarpa fina bilder du tar med din kamera!

  Har du fått något regn ännu?
  Svalare i alla fall, för nu ser jag ljuvligt pastelliga färger här i din blogg...Haha!

  Kram, Stigbert

  SvaraRadera
 2. Den där lilla kamerauslingen jag har har visat sig vara en riktig hejare på makrobilder. Dessvärre är det något som har börjat "låta" inuti manicken, vilket inte alls är ett gott tecken. Den får inte paja, inte nu i alla fall!

  Lite svalare har det blivit idag, det är bara 23,8°. Och morgonen började fint med helmulen himmel och fläktande vindar. Nu är det dock inte en molntuss i sikte och samma brännande sol som igår ... och dagen före det ... och den därförinnan ... *puuust!*

  SvaraRadera
 3. Det är klart att du ska visa dina rosor!!! Dom är ju helt underbara! Och vilka bilder!
  Vi hade det liiitet svalare igår, men idag är det lika varmt igen, fast med en liten vind, så att det inte känns fullt så varmt. Men fortfarande inget regn...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Och så fort man glömmer sen ... Ge mig ett litet halvår så har jag garanterat lyckats förtränga hur fantastiskt det ändå är på sommaren. Tur att man bloggar! ;o)

  SvaraRadera
 5. Hej, Visst är det härligt med rosorna, synd bara att vissa inte är remonterade, då blir blomningen ganska kort. Gunnarstorpsrosen är jättefin, jo alla är ju fina såklart.
  Jättefina bilder som vanligt.

  SvaraRadera
 6. Tack, tack för bildberömmet, jag gör mitt bästa för att glädja andra och mig själv :o)

  Gunnarstorpar'n kan nog bli min favorit med tiden. Den har en helt fantastisk, ceriserosa färg och blommorna en lagom "öppen" bladställning.

  SvaraRadera
 7. Så fina!
  Tack :) Känner mig välkommen :)
  Ha det så skönt!

  SvaraRadera
 8. Väldigt fina rosenbilder. Själv har jag mest jagat svalungarna med kameran idag men första näckrosen i dammen kom med på ett hörn. Kommer säkert på min blogg endera dagen. Många moln i sikte här!
  Kerstin

  SvaraRadera
 9. Rosor och kramar kan vi inte få får mycket av.Jättefina foton.
  Kram Viola

  SvaraRadera
 10. Kerstin:
  Det kommer fler rosenbilder ... Jag kunde inte hålla mig när närmast belägna handelsträdgården drog igång en roskampanj med -20 % på hela sortimentet. Det blev med andra ord helt oplanerat två helt nya klätterrosor. Fast just nu är det för hett för att jag ska orka plantera dem. De får bo i skuggan under terrassen t.v.

  Begriper inte hur i all sin dar du lyckas fånga de pilsnabba svalorna på bild. Jag gjorde ett halvhjärtat försök härom kvällen, men del är mitt objektiv för litet och dels är fåglarna för snabba. När det väl säger klick har de redan hunnit tio meter bort ;o)

  CC:
  Jooo ... *suckar lyckligt* Det ser farligt ut som "Rucklet" kommer att sluta sina dagar som rena Törnrosaslottet, med klättrande rosor än här och än där.

  Viola:
  Så sant som det är sagt! Och i brist på det sistnämnda kostar jag istället på mig av det föregående ;o) Roligt att du tycker fotona håller streck :o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!