söndag 18 juli 2010

Vardagens små under

INGEN, ABSOLUT INGEN, har trott att det någonsin skulle inträffa igen, men – hahaaa! – nu är alla överbevisade!

Jajamensan, kära vänner, jag har tvättat bilen! Så där riktigt på riktigt, med bilschampoo istället för diskmedel. Till och med fälgarna (de utan navkapslar) fick sig en omgång med diskborsten :oD


Spana in, alltså! Gamla Röda Faran riktigt blänker om den urblekta lacken och det är nästan så man inte ser att det fattas en list. Väl..? *gränslöst hoppfull*

8 kommentarer:

 1. HaHa ja bara.Idag lite mer 26,3just nu i skuggan.Vi får en skvätt regn varje dag ,ibland på natt å ibland på morgon,så här är vi nöjda.Torkar det bort det jag plantera?Kram på er.

  SvaraRadera
 2. Vilka lyckostar ni är som får vatten så gott som dagligen ... Jag har faktiskt inte varit och kollat blommorna på en och en halv vecka nu, men när jag senast tittade förbi såg de fräscha och fina ut fortfarande.

  SvaraRadera
 3. Ha, ha, ibland slår man sig själv med häpnad. Hoppas att det inte dammar på vägarna nu då!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 4. Så duktig du är! I denna värme!
  För ni har tydligen inte heller fått något regn. Bilen skiner verkligen...
  Söndagskram, Monica

  SvaraRadera
 5. Hej

  BRAVO....ren och fin bil...men förstår inte....vilken list skulle ha saknats? he he

  SvaraRadera
 6. Tack ta gärna ett kort å skicka över är du snäll.

  SvaraRadera
 7. Hehehe...mmmmmm...tvätta bilen är ju onödigt arbete för den blir ju lika skitig med en gång jö...men jag kör automattvätt jag...2 ggr i månaden ungefär...skitjobbigt!! ;-)
  Men det gör jag bara för att det inte ska gro igen liksom inte för att den ska bli fin eller så...jo, lite kanske... för den är bara fin en dag sen åker jag ut i naturen på skogsvägar och sen...ja, du hajar!

  Steffe

  SvaraRadera
 8. Alla:
  Jag skyller på solsting! Annars skulle jag aldrig, frivilligt, utan löfte om en stor summa pengar eller något annat bra att ha ställt mig och handtvättat bilen. Aldrig i livet. Till och med Röda Faran är chockskadad efter behandlingen ;o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!