fredag 17 december 2010

Titelbyte

EFTER MOGET ÖVERVÄGANDE har jag bestämt mig: jag byter titel på min roman, som hittills hetat ”Livet leker, liket lever”. I samma veva har jag även skrivit en ny inledning; den gamla var jag inte alls nöjd med, inte ens i början.


Nu återstår det inte så många kapitel före boken är klar, men vad detta betyder i tid vågar jag inte sia om. F.n. har det flutit på riktigt bra, men risken finns att själva hopsömnaden av säcken kommer att gå lite trögare.

Hur som haver: det börjar dra ihop sig! Fast ännu hinner mycket hända ...

4 kommentarer:

 1. Hej N, jag tycker faktiskt att den titeln känns väldigt lockande och om det är det blivande bokomslaget är det urtufft.
  Vi 60-plussare är ju många och många är just singlar och vill säkert känna sig så piffiga som den läckra skon som är med på bild.
  Ha det bra, kör hårt med storyn, jag har stora förväntningar. Jag tänker skriva ut hela när den blir färdig så jag kan bänka mig i en skön fåtölj och läsa Solveigs bravader.
  Ha en skön helg
  Monkan

  SvaraRadera
 2. Exakt min tanke, detta att det finns MÅNGA sextiplussare! Enligt min högst privata uppfattning är det dessutom så att de, och sådana som är ännu äldre, är en i sanning eftersatt målgrupp när det gäller litteratur. Det skrivs tonvis med skönlitteratur som vänder sig till tonåringar, unga vuxna och människor i lägre medelåldern. Men alla de andra då..? Ska inte de ha något att läsa som är underhållande och där man har en chans att identifiera sig med personer och handling? Sen är det en annan femma hur bra jag lyckas med det hela, men jag gör i alla fall ett allvarligt menat försök och lämnar det upp till läsarna att avgöra hur pass jag skött mig ;o)

  SvaraRadera
 3. Nu har jag kollat in den nya titeln (bra!), läst den nya inledningen och kapitel 35, som var nytt för mig!
  Så roligt det är att följa en boks tillblivelse!
  Härligt med en bok för oss vuxna kvinnor!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Jag gillar både den nya titeln och omslagsförslaget. Den förra titeln tror jag gav intryck av att det var en deckare.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!