onsdag 9 februari 2011

Det hände sig på den tiden ...

KLICKA PÅ BILDEN!

8 kommentarer:

 1. Jag som har ägnat massor av år åt att läsa handskrivna intyg och journaler från djursjukhus och veterinärer, är nästan expert på att tyda handskrivet.Men visst är det roligt att få ett riktigt brev i brevlådan.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 2. Och jag, som har ett förflutet som läkarsekreterare, lärde mig tidigt att dechiffrera de mest märkliga hieroglyfer :o)

  SvaraRadera
 3. Och jag som fd kartriterska på den tiden då allt gjordes för hand, kräver naturligtvis vackra, tydliga bokstäver.
  Skojar bara, jag är ganska duktig på att tyda de flesta handstilar.

  SvaraRadera
 4. Mina numera rätt spretiga kråkfötter lyckades du i alla fall tyda, eftersom det låter som en kommentar som passar till inlägget ;o)

  SvaraRadera
 5. Och jag skriver med skrivstil som mina barn har svårt att läsa.Minns tiden från skolan där vi hade stiftpenna å bläck som man stoppa ner stiftet i.Vi lärde oss att alla bokstäver sitter ihop så är det ju inte idag.Sen så avstavas det inte rätt idag det var ju viktigt att göra det rätt.Kram

  SvaraRadera
 6. Spretig handstil? Du?? Du har otroligt fin handstil! Nåt som är lika sällsynt idag (då de ju knappt ens lär sej skriva för hand i skolan längre) som just handskrivna brev.

  Tack för igår! Gjorde mej gott :D

  SvaraRadera
 7. Stickmamman:
  Du, det är nog dina ungar det är fel på, för på handstilen är det i alla fall det inte! Det var såå roligt att hitta ditt handskrivna brev i paketet med det stickade. Kram på dej och hoppas det går framåt med knäet!

  Pipi:
  Åjo, nog är den allt bra spretig numera. I likhet med dagens ungdom skriver jag nuförtiden alldeles för lite för hand :o/ Men once upon a time hade jag en snygg handstil, det sticker jag inte under stol med.

  Det var inte bara dig det gjorde gott med träffen! Se till att snart packa dig över till ön igen så gör vi om det :oD

  SvaraRadera
 8. Ja, visst är det härligt med handskrivna brev!
  Dom enda brev jag skriver för hand numera, är till vårt fadderbarn i Zambia, och får tillbaka vackert präntade brev från "the family educator", som skriver för fadderfamiljens räkning, då dom inte är skrivkunniga eller kan engelska.
  Men dom breven är roliga att få!
  Ha det bra, Nina!
  Kram, Monica

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!