tisdag 1 mars 2011

Bästa svenska folk, kära grannar ...

... VAD NI ÄN gör, se till att det här är bidraget ni skickar till Tyskland i vår!Det här är ryck-i-benen-feel-good-musik som gör mig glad :o)

 

9 kommentarer:

 1. Har lyssnat igenom låten, och tycker ganska bra om den, men inte riktigt min smak... Fast jag har inte gillat någon låt riktigt hittills, så...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Nä, det vore väl för hemskt om alla hade samma goda smak som jag, haha! ;o) Men skämt åsido så har jag pga lilla A genomlidit alla uttagningar och det här är det enda bidrag som fått det att rycka i kroppen. Normalt är det inte min musikstil heller, men av någon konstig anledning KAN jag inte vara stilla när jag hör låten ...

  SvaraRadera
 3. Jag har försökt lyssna på låten via YluTube men det är så urusla ljudinspelningar. Programmen har jag inte sett på tv, försöker undvika dom för jag tycker att dom är så pinsamma, och det är ingen ungdom här i huset som propsar på att få se dom. Men låten, det lilla jag uppfattade, låter ju rytmisk och fartig i alla fall. Vad bjuder Finland på i år d?å?

  SvaraRadera
 4. Menar du att det inte går att lyssna via min inbäddade Youtube-ruta?

  Det är bra drag i det här bidraget. Dansvänligt, trallvänligt och fullt av glädje - precis som en Eurovisionvinnare ska vara :o)

  Finland skickar en stillsam och rätt mesig ballad: http://www.youtube.com/watch?v=4ud5F09CVMY

  SvaraRadera
 5. Sätter jag på högsta volym kan jag ana något svagt,men det är lika dant om jag går in direkt från YouTube. Provade lite olika inspelningar, men ingen var egentligen bra, ljudmässigt.

  SvaraRadera
 6. Hm, i mina öron låter det som om det är din egen dators ljudkontroll som är ställd på minimum.

  SvaraRadera
 7. För mig gick det bra att lyssna.
  Men jag ser inte så noga på när det är på tv.

  SvaraRadera
 8. Hej

  Jo bra låt...men lyssna på E-type....där är dunka dunka...hehe...själv är jag inne på dom och Alice coopers senaste.....

  SvaraRadera
 9. Haha, nu har jag kunnat lyssna ordentligt. Det var inte min inställning på datorn utan kontakten till hörlurarna som inte satt i ordentligt.

  Utan att ha hört en enda av de andra låtarna skulle jag nog vilja påstå att den här har stor potential. Svårt att sitta still med den rytmen i öronen. Också en låt som fastnar hur lätt som helst hos de flesta skulle jag tro och väldigt dansant. Den tar vi!

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!