lördag 12 mars 2011

Sått, sänt och slutfört

JAG MÅR FÖRMODLIGEN som jag förtjänar: skit. Men jag har i alla fall sått ...


sänt ...och slutfört ...Så snart lilla A är tillgänglig igen kommer det lite bilder på hela den färdiga sjalen.

4 kommentarer:

 1. Vilken energi du fått,det är alltid roligt att plantera frön,men jag har ändå slutat med det.Har ju mest perenna.

  SvaraRadera
 2. Bravo, bravo, bravo! För alla tre sakerna! Så mycket du har sått! Och vilken bra plats du har att förvara dina sådder på! Det är mitt problem... Så länge det inte har kommit upp något, kan det ju stå i vanlig rumstemperatur, men sen ska det ju helst stå ljust och svalt! Något sådant utrymme har inte jag...
  Vi får se hur det går!
  Ha en fin weekend!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Det är till att vara flitig. Om du är så här duktig när du mår dåligt, hur mycket ska du då inte hinna med när du känner dig frisk?!
  Jag törs knappt tänka på det.

  SvaraRadera
 4. Stickmamman:
  Den här sådden är sådant som ska flytta till växthuset sedan. Gurka, två sorters körsbärstomater, chilipeppar och paprika. Sen har jag på skoj petat ner några cherimoyafrön från Madeira också, bara för att se om de gror.

  Monica:
  Det känns fint att ha fått iväg de där två manusbuntarna :o)

  "Såbänken" är ett provisorium som jag plockade ihop av några gamla bananlådor i trä (från 1950-talet!) och en bit bänkskiva jag hade i kallförrådet. Det är uppriggat i söderläge, men en bit från fönstret. Förhoppningsvis tillräckligt ljus utan att vara för hett och gassigt. Vi får väl se hur det går ;o)

  Cici:
  Hm, det här känns inte särskilt flitigt. Jag har under ett långt liv blivit så van vid att jämt och samt ha tusen järn i elden samtidigt att det nu känns som jag inte åstadkommer någonting under en dag. Allting är som bekant relativt.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!