måndag 4 juli 2011

Vardagen tar vid igen

TÄNKA SIG, FÖR ovanlighetens skull fastnade Stjärnkraft själv på bild igår kväll! Nya kameran har liksom den förmågan, att locka till sig ny­fikna avtryckarfingrar.


Men idag är det måndag. Måndag och mulet. Finemang! Det står näm­ligen ett antal plantor i Glaspalatset och väntar på omplantering, så mig gör det absolut ingenting att det blivit svalare. Some like it hot. I don’t.

Eftersom jag agerade lite vimmelfotograf under lördagens festligheter har jag dessutom ett par hundra bilder att gå igenom under dagen, och de som slipper igenom mitt finmaskiga såll ska sen bildbehandlas och/eller beskäras. Sysselsättningsproblem har jag inte.

Värre blir det att palla med att sitta framför datorn de timmar som krävs, men jag får väl dela upp det i korta pass à 15-20 minuter i ta­get. Det är faktiskt mer än bedrövligt, detta att i egenskap av grafisk designer inte längre klara av bildskärmsarbete i någon större om­fattning :o/

5 kommentarer:

 1. Här är en till, som inte gillar när det blir för varmt!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Hej Nina, fin bild på dig.
  Jag har suttit i flera kvällar med mina foton, redigerat,sorterat, lagt i mappar papperskorgen töms flitigt, jag sparar bara en 10-del av alla foton jag tar.
  Det är så lätt att ta en massa foto, men som tur är är det lika lätt att sålla.
  Vi har haft super dåligt väder. Idag är det fortfarande mulet men C och jag ska ut i vår natur och se vad som bjuds :)
  Vi ses
  Monkan

  SvaraRadera
 3. Jag undrar vad det är som gör att man känner en lätt karusellkänsla då man sitter framför datorskärmen? Man kanske skulle sätta på ett sånt där skydd, vad det nu kan heta.

  Vi har också svalar och mulet i dag, som gjort för att så gräs och plantera överblivna växter. Men först måste jag ta itu med min utomordentligt skitiga lagotto. Bad och klippning står på programmet i dag.

  SvaraRadera
 4. Jag kan i alla fall kommentera just nu du blev väldigt fin på bild.sen tror jag att det är en herr N

  SvaraRadera
 5. JA det spär på de gamla artroserna att sitta framför datorn och pilla...men lite får man offra också. Och roligt är det ju!Men den här veckan blir det mest matlagning till två målande män.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!