lördag 26 november 2011

Det ljusnar


DET HAR TAGIT nästan en vecka i anspråk, men nu är jag äntligen färdig med allt pappersvändande. Som på beställning bjuder dagen på ett strålande väder med sol från en molnfri himmel, så nu blir det promenad! Kroppen formligen skriker efter fysisk aktivitet efter det långvariga stillasittandet.

Idag är det dessutom lilla jul här i Finland. Det får det vara preciis hur mycket det vill, för den stressen avstår jag högaktningsfullt ifrån. På sin höjd blir det en vardaglig vals med dammsugaren, längre än så sträcker jag mig inte.

Trevligt veckoslut, allihopa!

3 kommentarer:

 1. Välkommen ut ur papperhögarna! Hoppas nu att det blir ett positivt resultat av allt ditt jobb, att det blir till ditt och Lilla A:s fördel. Kanske till flera andra i liknanade situationer. Jag har förstått att du inte gör saker och ting halvhjärtat.

  SvaraRadera
 2. Tack, det känns faktiskt som att vara pånyttfödd :o) Det känns också bra att veta att det är gott om kött på benen efter denna rigorösa genomgång! Och att jag sällan (eller snarare aldrig) gör något så där på hälft har du alldeles rätt i ;o)

  SvaraRadera
 3. Förstår att det känns skönt att ha gått igenom det så grundligt!
  Hoppas nu att det gör nytta också...
  Här har det också varit solsken idag, men fasligt blåsigt, och värre ska det tydligen bli!
  Ha en fin första advent!
  Kram, Monica

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!