tisdag 10 januari 2012

Ett sant nöje, må jag säga!

 

JO, minsann! Med detta avsänt är det bara att ”slipa kniven” för att ta sig an näste man till rakning, Försäkringsaktiebolaget Pensions-Alan­dia.

Jag börjar vid det här laget vara rätt haj på att läsa lagtext, så Lag om pension för företagare 22.12.2006/1272 lär knappast innebära någ­ra problem, och när jag ändå är igång är det kanske lika bra att i pre­ven­tivt syfte smälla i sig även Lag om patientens ställning och rät­tig­heter 17.8.1992/785..?

Men fy för Farao, vet ni vad, vad juridik är trååkigt :o/

4 kommentarer:

 1. Tack ska du ha :o) Men jag vill också påpeka att det faktiskt inte är bara för mig och min lilla familjs skull jag ödat så mycket tid på det här, utan framför allt för alla de övriga 8.500-9.000* hushåll i egnahemshus som hittills haft komplett felberäknade allmänna bostadsbidrag. Och så ska vi inte glömma de c. 156.000* i hyresbostäder, vars bidrag inte heller varit beräknade på rätt sätt.

  *) statistik från sista kvartalet 2010

  SvaraRadera
 2. Äntligen lite optimistiska toner från Rucklet! Man skulle nästan kunna tro att du tycker att det är riktigt kul det hela.

  Men jag förstår att det är blodigt allvar och jag ska hålla tummarna för att det går din väg!

  SvaraRadera
 3. Haha! Jovars, du har väl lite rätt i det, att vore det inte för det eländiga i det hela skulle jag tycka att det här rent ut är underhållning på hög nivå, för det är sannerligen inte alla dagar man råkar uppdaga en socialpolitisk skandal av den här digniteten. Fast att plugga in sig på knastertorr lagstiftning är väl inte direkt underhållande, det måste jag tillstå. Men visst, samtidigt lär man sig förstås nya, matnyttiga saker under resans gång :o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!