onsdag 11 januari 2012

Plötsligt händer det

JAG HADE HELT givit upp hoppet om att någon av mina tre amaryllis­lökar skulle ställa till med någon blomning i år. Till jul blev det i alla fall inte. Men si bara, här är det plötsligt en som fått ett ryck! Jag tror det är en av de två jag hämtade hem från min femtioårsresa till Madeira i november 2010, men före den bekänner färg kan jag inte vara säker.

Det finns m.a.o. fler än jag som tar sig för att ”sticka ut hakan”, haha!

5 kommentarer:

 1. Grattis! Vi har faktiskt också en "överlevare" från i fjor, som snart ska blomma! Kul!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Det är extra kul med blommor som har en historia bakom sig. Min Afrikas lilja köpt av en pojke vid en dikeskant på Madeira har jag fått att överleva i tio år nu.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 3. Monica:
  Ja, inte gör det nåt att de blommar "ur fas", det är lika kul närhelst det inträffar!

  Kerstin:
  Och kan du fatta att jag heelt missade att köpa med mig en sån?! Snacka om att ha hjärnsläpp :o/ Båda gångerna vi var till marknaden inne i Funchal stod jag och fingrade på afrikanerna, men inte sjutton fick jag någon med mig för det *morr!*

  SvaraRadera
 4. Grattis! Det är extra kul med överlevare. Jag tror det blir en rasandes grann blomma av den knoppen. En blomma som kommer att stå fin och glädja dej länge, länge :-)

  SvaraRadera
 5. Och här går jag otåligt och vankar och väntar, väntar och vankar ... Stängeln blir bara längre och längre och läääääängre, men t.v. ingen utslagning. Ja, ingen annan än den som håller på att drabba mig själv, alltså ;o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!