lördag 25 februari 2012

”T minus 10 days”

NU JÄDRAR HAR jag gett mig fan på att besegra eländet en gång för alla. May The Force be with me!

9 kommentarer:

 1. Lycka till vad du nu än tänkt göra...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Tack :o) Jag har beställt en elektronisk "cigarrett", för nu tänker jag göra ett riktigt allvarligt menat försök att fimpa giftpinnarna. Googla på eGo-T om du vill veta mer :oD

  SvaraRadera
 3. Jag trodde att det var något HELT annat. Riktigt mycket lycka till. Annacarin

  SvaraRadera
 4. Tack för det! Nog är det ändå märkligt hur jag i alla andra upptänkliga sammanhang kan vara huur envis, beslutsam och ståndaktig som helst, men att det tamigfan inte funkat med lungtorpederna :o/ Men den här gången SKA jag fixa det! Om inte för annat så av ekonomiska orsaker. Med en inkomst på 37,96 euro per månad fr.o.m. april kan det bli liite tajt ...

  SvaraRadera
 5. Jag trodde du skulle resa till månen,det gäller bara att bestämma sig.Du ska nog klara det.Lycka till.KRAM

  SvaraRadera
 6. Klart att du klarar detta. Du är allt för begåvad för att elda upp stålarna framför snoken, till ingen nytta, eller hur?

  SvaraRadera
 7. Stickmamman:
  Skulle tro att en resa till månen är enklare, men likförbannat ska det gå! Tack för peppningen :o)

  Ingabritt:
  Exactemente vad jag tycker själv, så varför ska det vara så svårt?? Men med det här elektroniska substitutet bör det bli lättare enligt de referenser jag har. Tills leksaksciggen anländer puffar jag dock på i en dryg vecka till och tar ett långsamt farväl ;o)

  SvaraRadera
 8. Jaha, jag var inne på något helt anna!
  Så bra! Hejar på dig allt vad jag kan. Men kunde min gubbe, som rökt sen barndomen, så är jag säker på att även du klarar det. Visserligen hade han grannfrun framför ögonen där han satt på sitt kontor, hon som långsamt men intensivt dog kvävningsdöden.

  SvaraRadera
 9. Cici:
  Hm, jag undrar vad du hade i tankarna..? ;o)

  Avskräckande exempel är i och för sig aldrig fel, men i mitt fall måste det framför allt till egen vilja. Det går alldeles för bra att bortförklara och ursäkta, och att ens försöka sluta skulle vara en omöjlighet förrän jag verkligen bestämt mig. Det är först då som min ökända envishet träder i kraft - och finns det inget som kan stoppa mig! ;o)

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!