onsdag 29 februari 2012

Ser man på, ser man på!

JAG ÄR INTE ensam om att skrapa mig i huvudet när det gäller Folk­pensions­anstal­tens meckande med det allmänna bostadsbidraget. Igår råkade jag snubbla över ett riktigt intressant inlägg, dessvärre på finska.

Behärskar du språket? Klicka då HÄR och få något att flina åt :o)
 
 

För att kunna kommentera hos skribenten ifråga måste man visst vara Facebookare. Det är jag inte, så jag kan alltså inte skriva något hos honom själv. Men någon som är med på FB kan kanske lägga en kom­mentar hos honom och tipsa om att det finns mer att läsa om det all­männa bostadsbidraget i min blogg..? Kanske kan vi den vägen få igång en debatt, så där riktigt på riktigt.

6 kommentarer:

 1. Bra, om du kan få en vän i nöden!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Nåja, det handlar i första hand inte om att hitta likasinnade. Det som gläder mig är att det tycks finnas fler som noterat att allt inte står riktigt rätt till i myndighetsvärlden. Med tiden blir vi kanske många och då börjar det eventuellt hända någonting också, mer än att undertecknad sliter ut sig på att ensam försöka skapa ordning i oredan ;o)

  SvaraRadera
 3. Jag försöker mej på en kommentar till honom med din hemsidan länkad!

  Förresten så trodde jag först i hastigheten när jag såg ditt inlägg i min Blogger-översiktslista att du ändrat texten till: Fpa - din död i livets alla skeden.

  Men det är ju nästan samma..

  SvaraRadera
 4. Fina fisken!

  Tänk, så bra det kan bli ibland när man läser fel i brådskan ;o) Den varianten föresvävade mig nog ska du tro, men efter höstens polisanmälan vågar jag väl inte mera ta sådana kraftord i min mun som på något vis kan sammankopplas med ett adjö till denna jämmerdal ...

  SvaraRadera
 5. Fungerar inte för mej att logga in via Facebook. Försökte flera gånger men jag fick bara upp att det var "tillträde förbjudet". :(

  Det var ett försök iaf.

  SvaraRadera
 6. Äsch, det var ju synd :o/ Men inte mycket att gråta över. Det är som det är, precis som med allt annat.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!