måndag 27 februari 2012

Lyckad anlagstest

DET TYCKS GÅ vägen i år! Monkanpelargonerna jag vårbeskar för en vecka sedan visar nu nya, fina bladanlag i bladvecken!!


Och i ateljén i bottenvåningen, där jag hållit temperaturen lååg (läs: svinkall), finns det fortfarande liv i alla andra fjolårspelargoner, och till och med – hör och häpna – i de minimala fuchsiaskott jag fick av kom­pisen M i slutet av sommaren. Goda omen för framtiden..? Mm, så vill jag i alla fall tro. Dr Westerlunds hälsoblomma, som jag kapade ner för ett tag sedan, är den enda som tycks ha kolat vippen i vinter.

Tänk, hörni, om bara ett par dagar är det mars! Då kan jag äntligen så körsbärstomaterna, chilin, paprikan och gurkan för sommarens växt­husodling. Nu är det inte längre långt till vår :o)

Personligt meddelande till Annacarin:
Det går inte att svara på ditt senaste mejl, för det kommer gång på gång samma felmeddelande om att min internetleverantör skulle finnas med på någon blockeringslista. Que?!

3 kommentarer:

 1. Ja de ligger verkligen i startgroparna! Det är fascinerande hur snabbt de små nya skotten bryter fram. Och nu har det tittat upp sex små gröna saker i lådan med Törnrosas kjortel. Hoppas, hoppas att de överlever!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 2. "Törnrosas kjortel"..? Aldrig hört talas om!

  *suusar vidare för att googla*

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att våren nalkas med stormsteg! Rent metrologiskt har vi redan vår här och igår kände man verkligen det, men idag har det kommit litet snöblandat regn! Usch!
  Kul att alla (ja, nästan) dina växter överlevt!
  Kram, Monica

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!