torsdag 1 mars 2012

Vädra sig lite

MERPARTEN AV MINA dagar befinner jag mig nedgrävd i högar med papper; beslut, besvär, utlåtanden och bemötanden upptar hela min vakna tid – allt som oftast även den o-vakna och yrvakna.

För att inte få fullständigt spel behöver jag emellanåt komma ut och lufta mig. (Dessutom är det av största vikt med daglig motion för att mot­ver­ka uppkomsten/försämringen av osteoporos.) Ibland tar jag med mig kame­ran.

I gårdagseftermiddagens fina väder satt herr och fru Gräsand på gran­nens taknock med näbbarna vända mot solen. Andra, med potentare objektiv, var ute i samma ärende som jag, och ljudet av cykelhjul mot grus var som ljuv musik för mina vintertrötta öron. Våren är verkligen på väg nu!


Och nu är det dags för dagens författande i god byråkratisk anda. Hur mycket hellre skulle jag inte ta mig an att tota ihop fortsättningen på Solveigs bravader? Jävligt mycket hellre, det kan jag lova. But a wo­man’s gotta do what a woman’s gotta do.

Men först en kanna kaffe.

2 kommentarer:

  1. Vilket underbart vårtecken: Ljudet av cykelhjul på grus!
    Kram, Monica

    SvaraRadera
  2. Herr och fru Gräsand ser ut som om dom befinner sig på en playa på Mallorca. Det är liksom bara solglasögonen som fattas.

    Det låter hoppfullt att du börjar göra antydningar om Solveig igen. Och friskluft och motion är bra för alla och envar, särskilt denna årstid när solen börjar komma sig upp på himlen en bit.

    SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!