fredag 6 april 2012

Hälsningar från Blåkulla

KVASTEN GICK SOM ett spjut, men jag borde nog ha klätt mig varma­re. Det snöar ju för kattsiken här på Blåkulla!

Under inflygningen igår lyckades jag förresten få en hyfsad bild av en kollega. Av kulören att döma är jag ganska säker på att det var Anna­carin.

7 kommentarer:

 1. Åh, jädrar vilken trafik det har varit över huset. En del flög så lågt så skorstenen har blivit sotad när kvastarna tog i. Jag står här fortfarande med kvasten men har inte fått starttillstånd från flygledaren. Luftrummet är fullt säger han. Jag tycker mig se att Blå Jungfrun börjar luta betänkligt åt ena hållet.Är det på den sidan bardisken är placerad?

  SvaraRadera
 2. Vad säger du, har du inte ens fått starta?! Nå, med tanke på att du befinner dig nästgårds hinner du ännu och partyt har ju faktiskt bara börjat :o)

  Orsaken till lutningen är den evighetslånga kön till Baja-Majorna :o/ Därvidlag är det ingen större skillnad jämfört med t.ex. Roskilde.

  Nu måste jag ut och leta efter Cici för att kolla om hon trots allt envisades med att släpa med sig perkulatorn! See ya!

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att man inte kom iväg i år, det hade ju varit förskräckligt pinsamt om man varit tvungen att göra ifrån sig i naturen på grund av köerna! Men man kan ju undra om det är dom häxor som kan hålla sig länge och som nu är på väg tillbaka, som passar på att läcka. man blir lite fundersam.....

  SvaraRadera
 4. Fnissfniss. Du är rolig du.
  Den lila gumman.

  SvaraRadera
 5. Hahahaha, ni är för roliga!
  Bardisk eller baja-major, det är frågan...
  Glad Påsk önskar jag i alla fall!
  Och här är också svinkallt...
  Varm påskkram från mig!

  SvaraRadera
 6. Susie:
  Haha! Jag tror nog att det går att avgöra på lukten på nedfallet om det är "häxbrygd" eller vanligt, surt regn :o)

  Annacarin:
  Visst äär jag? *ler hult*

  Skånegrabben:
  Detsamma, detsamma! Till både dig och A :oD

  Monica:
  Så det är alltså inte ni skåningar som snott värmen av oss..? Här är kallt som bara den och jag får reversera utflyttningen av tomatplantorna till Glaspalatset :o/

  Det höll på att gå riktigt tokig natten till långfredagen, så framöver blir det övernattning inomhus och dagarna i solen.

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!