tisdag 25 september 2012

Vi måste höja våra röster för att höras!

DEBATTEN OM ÅLANDS hälso- och sjukvård, ÅHS, går het. Mäng­der av sparåtgärder som per omgående inverkar på vård­kva­li­te­ten har avi­serats eller redan genomförts, bl.a. inbesparing av vitala specialiteter och tillgängligheten till primärvårdens hälso­cent­ral­tjäns­ter.

Det håller på att gå åt helskotta med vården på Åland och det går med rekordfart. Varän man befinner sig är det ÅHS som står på tapeten och åsikterna är många. Men hallå, vad båtar det att sitta runt kaffe­bor­det eller i finsoffan och gaffla om det här?! Inte mycket. Ge istället luft åt vad du tycker via ett forum där det kan vara mödan värt.

Gå förslagsvis in på ÅHS’ egen webbplats och använd deras Tyck till!-funktion (klicka på bilden så öppnas den aktuella sidan i ett skilt föns­ter):


Du behöver inte skriva ditt rätta namn om du inte vill, du behöver inte uppge din rätta e-postadress och ett telefonnummer behöver du över­huvudtaget inte fylla i.

Och du, när du en gång är på gång:

Skriv under namninsamlingen mot försäkringsdiktaturen i Finland!

Eller gilla åtminstone insamlingen på Facebook. Så mycket kan vem som helst bidra till ett försök till för­änd­ring. Annars går det att, som tidigare beskrivits, un­der­teckna anonymt om man så vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!