tisdag 1 januari 2013

Det var det.
Nu kryssar vi vidare på Livets
stormpiskade ocean!

 
Det finns bildtexter om man pekar – inte klickar – på bilderna.
***

En årssummering av bloggandet hör som vanligt till innan jag arkiverar 2012 och här är siffrorna för det gångna året:

83.487 sidor har blivit lästa av
... 15.915 helt unika läsare (varav c. 38 % är helt nya) och
... varje läsare stannar i genomsnitt 3 minuter och 37 sekunder hos mig.

Besöksfrekvensen har under året ökat med 16,4 % jämfört med 2011, så det är ju en trevlig trend :o) Däremot har mitt hopp grusats om att fler åländska bloggläsare skulle kunna tänka sig att nån gång då och då kommentera det jag skriver, trots att de åländska besöken står för drygt 25 % av totalen :o/

Vad är det med ålänningar egentligen..?

13 kommentarer:

 1. Ja, vad är det med oss egentligen? Jag tror det finns många "smygläsare" som läser mycket utan att kommentera. Jag har flera vänner som säger att de läser och tycker (både om min blogg och på sociala nätverk såsom Facebook) men de skriver inte kommentarer. De säger att de inte vet vad de ska skriva eller så vill de inte vara så offentliga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Om jag tillåts komma med en kvalificerad gissning, så lägger jag min insats på det senare alternativet. Men man kan ju faktiskt kommentera anonymt här hos mig, om det är där skon klämmer. Huruvida jag därefter väljer att avvisa eller godkänna kommentaren blir en senare fråga ;o)

   God fortsättning på sig!

   Radera
 2. En god fortsättning på det nya året önskar jag dig!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Hejsan

  Vill önska en god fortsättning....hoppas det nya året blir bättre för dig.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vännen! Jag har precis för en sekund sedan kommenterat hos dig :o)

   Radera
 4. Tack för en superb nyårsmiddag!
  SAC

  SvaraRadera
 5. God fortsättning Nina, hoppas innerligt att 2013 skall bli ett mycket lugnare och bättre år.
  Jag ser att du är insatt i "yngstes" hemska dagar, så nu behöver jag inte skriva och förklara på meil.
  Jag är glad att det gick vägen för honom. Men som du förstår är bloggandet för min del inte det viktigaste just nu. Hela denna höst har varit nervrig och jobbig.
  Men nu ser vi frammåt, hoppas vi får ett bättre 2013 än det gamla 2012.
  Kramis Monkan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, himmel och plätttar, vilka saker det händer! Jag får verkligen hoppas att yngstes specialister tar väl hand om honom nu när det ovanpå allt övrigt börjar dyka upp såna här saker också. Det måste vara tungt att vara förälder i detta läget och jag avundas er verkligen inte omständigheterna. Men en sån tur att A finns, som verkar vara en 100 % reko tjej! Det måste kännas tryggt även för er.

   Klart att 2013 ska bli bättre än året som gick! För sonens del är det ju egentligen ingen överhängande fara på taket bara han får rätt sorts behandling, och det får han ju garanterat under sina omständigheter. För din och C:s del hoppas jag att orosmolnen ska skingras, så att ni mera fullt ut kan njuta av er pensionärstillvaro.

   Kram tillbaka, en stor en!

   Radera
 6. Vad mysigt det ser ut,finns hjärterum så finns stjärterum.GOTT NYTT ÅR!Vi har bara varit själva.
  Behöver ta det lungt efter Julveckan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jovars, och i det här fallet var ju tre av rumporna av den slanka tonårsmodellen, så det blev inte så trångt om saligheten som jag befarat. Och så skönt för er att ni fick rå er själva på nyårsaftonen. Det låter som ni haft "häcken full" under julen och då kan det sannerligen behövas lite lugn och ro som omväxling.

   Radera
 7. Ölänningarna är också försiktiga med att kommentera hos mig. Det är säkert lättare att ha synpunkter och åsikter hos någon som man inte riskerar att stå öga mot öga med, alternativt att man inte vill att grannarna ska se vad man skriver. På Öland är det gammal tradition att värna om sitt och vara lite hemlig utåt.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!