fredag 18 januari 2013

Dagsformen

 
Edit kl. 17:10
Förutom att jag fick en parkeringsbot på 35 € för tre timmar sedan. För att jag sett fel på tidkortet man ska lägga i fönstret. Trodde det stod på 14, men det visade sig stå på 16. Trots att jag kom tillbaka sam­tidigt som lapplisan satte boten på vindrutan vägrade hon riva den.

Osmidigt så det bara skriker om det, för hade bilen de facto stått fel­parkerad sedan kl. 16:00 föregående dag (eller 04:00 på natten) hade den ju för fan blivit lappad för länge sedan!

Så kan det gå när man har koncentrationsproblemdiagnos och brått­om :o/

5 kommentarer:

 1. Jag kommer banne mej att dra på mej min första parkeringsbot i Mariehamn. Är van att det ska vara som på den gamla goda tiden då du parkerade var som helst (hur som helst?) och fick stå där hur länge du ville utan att nån brydde sej.

  Senast i Mariehamn fick Danella gång efter annan påminna mej om den där jäkla parkeringsskivan. Har inge koll på hur stort område det är i Mariehamn som man behöver använda den men det är väl lika bra att använda den överallt. Bara för att vara på den säkra sidan. Om man kommer ihåg den då alltså...

  Pipi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skyltat precis överallt för parkeringsskiva, men tidsbegränsningarna varierar. Det som "pärtar" mig är förstås att jag kom ihåg skivjäveln, men med dimluvan fick 16 att bli 14.

   Radera
 2. Jag känner att jag också har lite stiltje i hjärnan just nu. Jaså du! Är du säker på att det bara är just nu, skrattar säkert någon rått. Jag skulle bli riktigt deppig om jag dessutom åkte på parkeringsböter.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du, detsamma gäller nog mig. Det blåser sällan friska vindar nuförtiden :o/

   Om jag blev depppig? Jodu, det kan du skriva upp! Så pass, att jag satte mig och bölade i bilen en god stund. 35 € är f.n. nämligen mer än 5 % av min totala månadsinkomst. Sånt svider.

   Radera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!