tisdag 26 februari 2013

Varför är jag inte förvånad?

 

JAHAJA, SÅ GICK det med den saken, med bara två av tre veckor av ceftriaxonbehandlingen avklarade. Enligt FASS drabbas c. 1 % av ur­ti­karia. Själv­fallet hör jag till den gruppen, vad annars?

*suck!*

7 kommentarer:

 1. Usch, det där såg inte skönt ut!
  Hoppas att det går över snabbt!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det var inte skönt alls, men lättade långsamt efter dubbel dos antihistamintabletter.

   Radera
 2. Vad innebär det förutom att det kliar, som jag förstår av bilden? Måste du avsluta behandlingen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, nu var det slut med att bli ipumpad ceftriaxon. De återstående sex dagarna av behandlingen har idag ändrats till doxicyklintabletter i tio dagar. När det är klart kommer jag att ha fått tre kurer med lika många sorter bredspektrumantibiotika på drygt fyra månader.

   Tar det inte knäcken på mig personligen får jag hoppas att det åtminstone en gång för alla tagit död på allt vad Borrelia burgdorferi heter.

   Radera
 3. Va, är du en hemvist för allt ont? Tur att häxprocesserna har upphört, annars låg du nog risigt till. Jag fick en biverkning av ett bredspektrumantibiotika en gång. Då kändes det som om det duggregnade på huden hela tiden. Väldigt märklig känsla.Hur som helst,håller tummarna för att allt lidande får en effekt i slutänden så du piggar på dig.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Tja, när det gäller häxprocesser håller jag inte riktigt med om att de skulle ha upphört, även om det hos den stora allmänheten råder en vida spridd uppfattning om att så skulle vara fallet. Inkvisitorerna tvingades förvisso lägga ner bålbrännande, tester av flytförmåga etc, men har med stor framgång lyckats hitta nya jobb inom såväl de statligt kontrollerade som de privatägda försäkringsbolagen.

   Den här nya kuren med doxycyklin blir rena, rama heltidsjobbet att administrera. Det måste jag blogga om :o)

   Radera
 4. Åh det som kliar nåt alldeles förskräckligt! Jag får det av en viss antibiotika. Men det fick JAG be dem anteckna i min journal! När det konstaterats (på vårt HVC) tycker jag att de genast antecknat själva utan att dess mer fundera på det. Korkbollar!

  Pipi

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!