måndag 15 april 2013

Självinsikt

NÄR UPPTÄCKTEN ATT man fått en ny följeslagare på Bloglovin’ gör en varm om hjärtat, då är man en patetisk människa.

Skrämmande insikt. Om det är något jag vill vara, så inte fan är det patetisk.

Men jag är i gott sällskap, för Kim Jong-un är också rätt patetisk. Fast han ligger förstås inne med ett gäng kärnvapen, vilket ju inte är det minsta patetiskt, bara farligt.

Det är nog tur att jag inte har några egna, så patetisk som jag är. Katastrofen vore ju total om jag ovanpå det blev farlig också.

8 kommentarer:

 1. Åh och jag som är så patetisk att jag tror att du liksom "annonserar" att just jag vunnit ett shamballa-armband! Klicka på bilden och där kommer jag upp såsom gumman i lådan, rödrosig ( ipaden vill skriva rödmosig, välj själv) och lycklig. I själva verket sitter jag vid köksbordet, sista snön regnade bort idag, kaffet puttrar, generad tittar jag på armen. Det klär mig! Bättre än såhär kan man knappast ha det. Tack! Lena S

  Ps hur blir man prenumerant via bloglovin? Ds

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så trevligt att få veta att posten kommit fram :o) Och skoj om du gillar vinsten. Annars får du med förtjusning låta den vandra vidare till någon bättre behövande.

   Bloglovin’ är framför allt en möjlighet för dem som inte själva är registrerade hos Google att enkelt hålla reda på när bloggar de följer uppdateras. Allt som behövs - såvitt jag är korrekt underrättad - är en enkel registrering. Sen är det bara att ange vilka bloggar man vill hålla reda på.

   Men har man redan ett googlekonto är det förstås smidigare att klicka på googleknappen "Join this site"/"Anslut dig till den här webbplatsen".

   Radera
 2. Det är väl inte patetiskt att glädja sig??!! Det kvittar väl åt vad??!! Jag kan ju glädja mig åt en trädgårdsmöbel för 200 spänn och en skinnsoffa för 600 och det kan ju verka patetiskt för den som tjänar 35.000 i månaden, men vad fan bryr jag mig om det??!!! GLÄD DIG!!!
  Kommer du hit på Hönsbytardagen förresten?
  Kantarellgurun

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mja, pja, tja ... fast okej då, hur patetiskt det än kan te sig, så ligger det ju onekligen ett visst nöje i att vet att det finns några out there som ”lyssnar” när man har något att påstå. Så okej då, jag gläder mig väl lite då. Nöjd så, hehe..?

   När är Hönsbytardagen den här gången..?

   Radera
 3. (de juni. Packa dig hit och ta med ett lass med vackra saker att sälja. Jag bäddar i husvagnen.

  SvaraRadera
 4. Tryckte på fel knapp 8 ska det vara!!! Inte (

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen, nog var det väl självaste xxx hur du/ni lyckas pricka in "fel" dag varje år!! I år är det skolavslutning - grundskoleexamen, gubevars - den 7:e. Det betyder kalas och ståhej hela långa dagen, så även om jag vänder ut och in på mig själv och kastar mig otvättad och -borstad på morgonbåten den 8:e så hinner jag inte ner förrän dagen är slut :o(

   Men Lilla A och jag har faktiskt snackat lite om en kantarelltantsvisit under sommaren, så tro inte att du går säker ändå ;o)

   Radera
 5. Ni är så välkomna så!!!
  A

  SvaraRadera

Tackar, tackar, så kul att du har något att kommentera!